Stoiximan Super League

Με φόρα από τη Μαδρίτη…

Μπορεί πολλές φορές μια μεγάλη ευρωπαϊκή επιτυχία να αποτελεί δικαιολογία για τυχόν στραβοπάτημα στις εγχώριες διοργανώσεις, όμως ο Άρης δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο. Οι «κιτρινόμαυροι», χωρίς να πιάσουν την απόδοση του «Βιθέντε Καλντερόν», επικράτησαν 1-0 του Αστέρα Τρίπολης χάρη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νέτο στο 55’. Από την άλλη πλευρά, πολύ κακός ο Αστέρας, θα μπορούσε όμως να ισοφαρίσει, αλλά το εκπληκτικό σουτ του Φυτανίδη σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Σηφάκη.

Μπορεί πολλές φορές μια μεγάλη ευρωπαϊκή επιτυχία να αποτελεί δικαιολογία για τυχόν στραβοπάτημα στις εγχώριες διοργανώσεις, όμως ο Άρης δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο.

Οι «κιτρινόμαυροι», χωρίς να πιάσουν την απόδοση του «Βιθέντε Καλντερόν», επικράτησαν 1-0 του Αστέρα Τρίπολης χάρη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νέτο στο 55’. Από την άλλη πλευρά, πολύ κακός ο Αστέρας, θα μπορούσε όμως να ισοφαρίσει, αλλά το εκπληκτικό σουτ του Φυτανίδη σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Σηφάκη.



Σε ένα παιχνίδι που είχε τον χαρακτήρα φιέστας, ο Άρης ξεκίνησε «φορτσάτος» θέλοντας να πετύχει από νωρίς ένα γκολ ώστε να «ξεκλειδώσει» την άμυνα των Αρκάδων. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου, κατά την προσφιλή της συνήθεια, προσπάθησε να «χτυπήσει» στην κόντρα και να κάνει την ζημιά στους γηπεδούχους.

Στο πρώτο μέρος οι φάσεις ήταν ελάχιστες. Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τον Αστέρα. Ο Ροτζέριο εκτέλεσε φάουλ από αριστερά όμως ο Σηφάκης έδιωξε σε κόρνερ. Η πρώτη καλή στιγμή για τον Άρη ήρθε στο 38’, όταν ο Βανγκέλι συνεργάστηκε ωραία με τον Ρουίζ, μπήκε από τα αριστερά, έκανε την παράλληλη μπαλιά, όμως οι αμυντικοί του Αστέρα έδιωξαν πριν ο Τσέζαρεκ σκοράρει. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για χέρι του Λαζαρίδη, όμως η μπάλα δείχνει να βρίσκει τον ώμο του.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς κάποια αλλαγή για τις δύο ομάδες. Ο ρυθμός συνέχισε να είναι υποτονικός, όμως ο Νέτο με απευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 55’. Ο Βραζιλιάνος εκτέλεσε όμορφα, ο Ντεγκρά έμεινε όρθιος και ο Άρης μπήκε στη θέση του οδηγού. Από εκείνη την στιγμή και με την είσοδο του Ρίος στη θέση του Ροτζέριο και του Φορτούνη σε αυτή του Κρις, προσπάθησε να ανέβει πιο ψηλά, να πιέσει τους αντιπάλους και να φτάσει στα καρέ του Σηφάκη.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε παρόλο που ο Βαγγέλη Βλάχος τα έπαιξε όλα για όλα όταν απέσυρε τον Λαδάκη και πέρασε τον Μπακασέτα. Η τελευταία καλή στιγμή έμελλε να είναι για τον Αστέρα. Ο Φυτανίδης έπιασε ένα εκπληκτικό σουτ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Σηφάκη.

Το φιλμ του αγώνα.



Άρης (Έκτορ Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Κουλουχέρης, Τόχα, Τσέζαρεκ (71' Φατί), Ρουίζ (93' Οικονομόπουλος), Μενδρινός (82' Κασναφέρης), Χαβίτο, Λαζαρίδης, Βανγκέλι, Πρίττας

Αστ. Τρίπολης (Βαγγέλης Βλάχος): Ντεγκρά, Φυτανιδης, Ουριμπάρι, Ορόθκο, Πουλίδο, Μπαστία, Λαδάκης (80' Μπακασέτας), Ουντότζι, Αράς, Κρις (60' Φορτούνης), Ροτζέριο (56' Ρίος)

Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
Βοηθοί: Σωτηρόπουλος (Αχαϊας), Γουργιώτης (Φθιώτιδας)


Γήπεδο: «Κλ. Βικελίδης»





Χρήστος Οικονόμου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x