Stoiximan Super League

Περνάει από «κόσκινο»

Την πρώτη του προπόνηση με την ΑΕΚ θα κάνει σήμερα ο Πίτερ Λουσέν. Ξεσκαρτάρισμα από τον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος θέλει τρεις με τέσσερις μεταγραφές τον Ιανουάριο, αν και όλα θα κριθούν από το πόσοι παίκτες θα αποχωρήσουν. «Κόπηκε» ο Ροτέν.

Την πρώτη του προπόνηση με την ΑΕΚ θα κάνει σήμερα ο Πίτερ Λουσέν. Ξεσκαρτάρισμα από τον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος θέλει τρεις με τέσσερις μεταγραφές τον Ιανουάριο, αν και όλα θα κριθούν από το πόσοι παίκτες θα αποχωρήσουν.

Στο μικροσκόπιο του Μανόλο Χιμένεθ θα βρίσκεται από σήμερα ο Πίτερ Λουσέν, ο οποίος καλείται να πείσει τον προπονητή της ΑΕΚ πως αξίζει μία θέση στο ρόστερ της ομάδας. Η ποιότητα του Γάλλου δεν αμφισβητείται, σε αντίθεση με τον βαθμό ετοιμότητάς του, αφού απέχει αρκετό καιρό από τους αγωνιστικούς χώρους. Επίσης σημαντικό ρόλο θα παίξουν και τα ιατρικά τεστ στα οποία θα υποβληθεί, επειδή προέρχεται από έναν σοβαρό τραυματισμό (ρήξη χιαστού και μηνίσκου).

Οι «εξοδούχοι»

Εκ των ων ουκ άνευ θεωρείται από τον Μανόλο Χιμένεθ η εκκαθάριση στο ρόστερ της ΑΕΚ. Ο Ισπανός τεχνικός έχει κάνει μια λίστα με τους προς αποχώρηση παίκτες και σε αυτήν ξεχωρίζουν τα ονόματα των Πατσατζόγλου, Νταντόμο και Έντερ. Επίσης, σε δυσχερή θέση βρίσκονται και οι Γκερέιρο και Λεονάρντο. Σε αντίθεση με τους προαναφερθέντες, δεν έχει τεθεί θέμα Σανέλ Γιάχιτς, το όνομα του οποίου επίσης είχε ακουστεί. Επίσης το θέμα του Παναγιώτη Λαγού έχει ιδιαιτερότητες, αφού εκτός του ότι μόλις το καλοκαίρι ανανέωσε, δεν έχει γίνει συζήτηση περί αποχώρησής του, αν και οι εμφανίσεις του προβληματίζουν.

Από εκεί και πέρα ο προπονητής της «Ένωσης» έχει κάνει γνωστή την επιθυμία του να κρατήσει στην ομάδα τους Νίκο Λυμπερόπουλο και Τραϊανό Δέλλα, οι οποίοι προσφέρουν πολλά μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο.

Ποιοι έρχονται

Αλληλένδετο με το θέμα των αποχωρήσεων με αυτό των μεταγραφών. Αφού αν δεν «αδειάσει» το ρόστερ δεν υπάρχει κενό στα οικονομικά της ομάδας. Ο Χιμένεθ έχει ζητήσει έναν κεντρικό αμυντικό για αλλαγή του Δέλλα, ένα μπακ και για τις δύο πλευρές (αλλιώς για τα αριστερά) και έναν δημιουργικό αμυντικό μέσο. Αν καλυφθούν αυτές οι ελλείψεις και υπάρχει η οικονομική δυνατότητα τότε ο Ισπανός θα ήθελε και ένα μεσοεπιθετικό με τα χαρακτηριστικά του Σκόκο.

«Κόπηκε» ο Ροτέν

Την απόφαση να μην προτείνει συμβόλαιο στον Ζερόμ Ροτέν πήρε ο Χιμένεθ. Ο Γάλλος, ο οποίος δοκιμάστηκε από την «Ένωση» και έφυγε για την πατρίδα του, δεν ικανοποίησε τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος αποφάσισε να μην του προτείνει συμβόλαιο.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x