Επικαιρότητα

Πρόγνωση καιρού Παρασκευής, 10 Δεκεμβρίου 2010

Το πρωί καλοκαίρι, τη νύχτα χειμώνας! Λίγα σύννεφα που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το μεσημέρι καταιγίδες, στην Αττική. Το απόγευμα θα χιονίσει στα ορεινά και τη νύχτα στα βόρεια προάστια. Οι άνεμοι βόρειοι μέχρι 8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 13 βαθμούς Κελσίου με βαθμιαία πτώση από το μεσημέρι.

Το πρωί καλοκαίρι, τη νύχτα χειμώνας! Λίγα σύννεφα που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το μεσημέρι καταιγίδες, στην Αττική. Το απόγευμα θα χιονίσει στα ορεινά και τη νύχτα στα βόρεια προάστια. Οι άνεμοι βόρειοι μέχρι 8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 13 βαθμούς Κελσίου με βαθμιαία πτώση από το μεσημέρι.

Θεσσαλονίκη

Βροχή ή χιονόνερο και στα γύρω ορεινά χιόνι στη συμπρωτεύουσα. Οι άνεμοι βόρειοι - βορειοδυτικοί 7 με 8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φθάσει έως τους 8 βαθμούς Κελσίου με σταδιακή πτώση.

Υπόλοιπη Ελλάδα

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αλλά και χιονόνερο στη Μακεδονία και τη Θράκη. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και βαθμιαία και σε πεδινές περιοχές. Γρήγορη βελτίωση στην Κεντρική Μακεδονία και από το απόγευμα και στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι βόρειοι 6 με 8 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 9 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες σε Επτάνησα, Ήπειρο, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησο. Χιόνια θα πέσουν αρχικά στα ορεινά της Ηπείρου και βαθμιαία στα υπόλοιπα ορεινά, καθώς και σε πεδινές περιοχές της Ηπείρου και της Δυτικής Στερεάς. Από το απόγευμα αναμένεται βελτίωση στα βόρεια. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 7 με 9 και στο Ιόνιο 10 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές βροχές σε Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησο. Σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Από το βράδυ θα χιονίσει και σε περιοχές της Θεσσαλίας και της Ανατολικής Στερεάς με χαμηλότερο υψόμετρο. Βελτίωση το απόγευμα στη Βόρεια Θεσσαλία. Οι άνεμοι βόρειοι 6 με 8 και πρόσκαιρα 9 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 2 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Λίγα σύννεφα στις Κυκλάδες και την Κρήτη, τα οποία από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Από τη νύχτα θα χιονίσει στα ορεινά. Οι άνεμοι δυτικοί 6 με 8 και τοπικά 9 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές, στα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Χιόνια θα πέσουν αρχικά στα βόρεια ορεινά και από το βράδυ και στα υπόλοιπα. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 7 με 8 και τοπικά 9 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 3 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση καιρού Σαββάτου, 11 Δεκεμβρίου 2010

Παροδική συννεφιά στα Δυτικά και στα Βόρεια το Σάββατο, με λίγα χιόνια στα ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με χιονόνερο. Χιόνια στα ορεινά και πρόσκαιρα σε πεδινές περιοχές της Κεντρικής Ελλάδας. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Αιγαίο κυρίως στα νότια. Τα φαινόμενα στις περιοχές της Λήμνου, των Σποράδων, της Εύβοιας, των Κυκλάδων, της Κρήτης και των Δωδεκανήσων θα είναι έντονα, αλλά από τη νύχτα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι βόρειοι 7 με 8 Μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Σε χαμηλά επίπεδα θα κυμανθεί η θερμοκρασία. Ισχυρός παγετός τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα βόρεια.
Πρόγνωση καιρού Κυριακής, 12 Δεκεμβρίου 2010

Συννεφιά τοπικά αυξημένη με πρόσκαιρη βροχή ή χιονόνερο κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα, την Κυριακή. Παροδικές χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Οι άνεμοι βόρειοι 4 με 6 και τοπικά το πρωί στα πελάγη 7 Μποφόρ. Το βράδυ στα δυτικά θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς. Σε χαμηλά επίπεδα θα κυμανθεί η θερμοκρασία. Παγετός που τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα Κεντρικά και Βόρεια θα είναι ισχυρός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x