Ελλάδα

Δεκαπέντε μέρες εκτός ο Μπατίστ

Σε μαγνητική υποβλήθηκε σήμερα ο Μάικ Μπατίστ και διαπιστώθηκε θλάση στη γάμπα, η οποία θα τον αφήσει εκτός παρκέ για 15 μέρες. Περίπου ένα λεπτό πριν το τέλος της παράτασης της χθεσινής μεγάλης νίκης με την Ολύμπια Λιουμπλιάνας στο ΟΑΚΑ, ο Αμερικάνος αποχώρησε με πόνους στη γάμπα και οι φόβοι επαληθεύτηκαν. Οι φόβοι των πράσινων επαληθεύτηκαν και η ανησυχία τους έχει να κάνει με το ακριβές σημείο του τραυματισμού του, μια και υπάρχει ευαισθησία για τον Αμερικάνο.

Σε μαγνητική υποβλήθηκε σήμερα ο Μάικ Μπατίστ και διαπιστώθηκε θλάση στη γάμπα, η οποία θα τον αφήσει εκτός παρκέ για 15 μέρες.

Περίπου ένα λεπτό πριν το τέλος της παράτασης της χθεσινής μεγάλης νίκης με την Ολύμπια Λιουμπλιάνας στο ΟΑΚΑ, ο Αμερικάνος αποχώρησε με πόνους στη γάμπα και οι φόβοι επαληθεύτηκαν.

Οι φόβοι των πράσινων επαληθεύτηκαν και η ανησυχία τους έχει να κάνει με το ακριβές σημείο του τραυματισμού του, μια και υπάρχει ευαισθησία στη γάμπα για τον Αμερικάνο.

Έτσι, για τις επόμενες 15 μέρες ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί χωρίς τους δύο βασικούς του σέντερ, αφού και ο έτερος βασικό ψηλός της ομάδας, Άλεξ Μάριτς, είναι εκτός κι αυτός. Αρα, Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα πρέπει να καταστρώσει τα σχέδια του με τους υπάρχοντες ψηλούς και το βάρος αναγκαστικά θα πέσει πάνω στους Κώστα Τσαρτσαρή και Ίαν Βουγιούκα. Η ...αυξημένη δουλειά που περιμένει τους δύο τελευταίους είναι για τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια. Πιο συγκεκριμένα για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Εφές Πίλσεν στην Ευρωλίγκα και για τα επόμενα τρία του πρωταθλήματος απέναντι σε Άρη και Πανιώνιο εντός, και ΑΕΚ εκτός.


Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x