Γιώργος Ζαχαριάδης

Τα έχει όλα και συμφέρει

Εφόσον το είπε ο Ζαγοράκης, ότι ο Χάβος είναι ο πρώτος προπονητής του ΠΑΟΚ, οριστικά και μέχρι το τέλος της περιόδου, δεν θα υπερβάλουμε ζητώντας επίσημη ανακοίνωση για την αντικατάσταση του Δερμιτζάκη μετά από 2,5 μήνες. Γράφει ο Γιώργος Ζαχαριάδης στο www.sport-fm.gr

Εφόσον το είπε ο Ζαγοράκης, ότι ο Χάβος είναι ο πρώτος προπονητής του ΠΑΟΚ, οριστικά και μέχρι το τέλος της περιόδου, δεν θα υπερβάλουμε ζητώντας επίσημη ανακοίνωση για την αντικατάσταση του Δερμιτζάκη μετά από 2,5 μήνες.

Του Γιώργου Ζαχαριάδη
zahariadis@sday.gr


Προφανώς, αν δεν πάρει πίσω το λόγο του ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, δεν θα υπάρξει αλλαγή σκηνικού στον πάγκο, αν τυχόν προκύψουν οι Άραβες, όπως περιμέναμε να συμβεί αρχικά, αφού νομίσαμε ότι θα δώσουν χοντρά λεφτά για προπονητή παγκόσμιας ή έστω ευρωπαϊκής εμβέλειας.

Κάπου εδώ λοιπόν, χωρίς τυμπανοκρουσίες, χωρίς προγραμματικές δηλώσεις και υποσχέσεις για το καλύτερο αύριο, ο Ιωακείμ αναλαμβάνει τυπικά ως πρώτος προπονητής.

Έτσι εξηγείται και το μεταγραφικό πλάνο το οποίο έχει εκπονήσει ο ΠΑΟΚ. Γίνεται λόγος για παίκτες, στα δεξιά της άμυνας, στο κέντρο και στην επίθεση.

Ποιος έχει καθορίσει τις ανάγκες του ΠΑΟΚ και ποιος έδωσε κατεύθυνση ενόψει του μεταγραφικού Ιανουαρίου; Ο Χάβος, ως προσωρινός προπονητής; Όχι, βέβαια. Ο Χάβος ως πρώτος προπονητής του ΠΑΟΚ.

Πρώτος και καλύτερος, όπως αποδεικνύεται.

Δεν μπορώ πάντως να είμαι απόλυτα σίγουρος αν οι μεταγραφές καθορίστηκαν πριν ή μετά τη νομιμοποίησή του. Αν αποφάσισε, δηλαδή, ως προσωρινός ή ως πρώτος προπονητής του ΠΑΟΚ.

Αν λάβουμε υπόψη μας ότι ο Χάβος αποδίδει εντυπωσιακά ως προσωρινός, γιατί να ρισκάρεις τη νομιμοποίησή του; Προτιμάται ο προσωρινός Χάβος και για το πρωτάθλημα και για την Ευρώπη και για τις μεταγραφές. Συμφέρει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x