Stoiximan Super League

Κρητικό… γλέντι!

Με τρεις… μπαλωθιές των Ολίσε, Βερπακόφσκις και Μπούντιμιρ, ο Εργοτέλης δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει 3-0 της Κέρκυρας και να την ξεπεράσει στην βαθμολογία. Εξαιρετική εμφάνιση από τους παίκτες του Καραγεωργίου, που έμειναν αήττητοι για τρίτη αγωνιστική και έφτασαν τους 17 βαθμούς. Απογοήτευσε η Κέρκυρα που σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν απείλησε τους γηπεδούχους.

Με τρεις… μπαλωθιές των Ολίσε, Βερπακόφσκις και Μπούντιμιρ, ο Εργοτέλης δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει 3-0 της Κέρκυρας και να την ξεπεράσει στην βαθμολογία.

Εξαιρετική εμφάνιση από τους παίκτες του Καραγεωργίου, που έμειναν αήττητοι για τρίτη αγωνιστική και έφτασαν τους 17 βαθμούς.

Απογοήτευσε η Κέρκυρα που σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν απείλησε τους γηπεδούχους.



Πιο αποφασισμένοι μπήκαν οι γηπεδούχοι, γνωρίζοντας ότι ενδεχόμενη γκέλα στο «Παγκρήτιο» θα έκανε ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα γι’ αυτούς.

Από νωρίς πίεσαν τους φιλοξενούμενους και ευτύχησαν μόλις στο 6’ να ανοίξουν το σκορ.

Ο Βερπακόφσκις έκανε την σέντρα από δεξιά και μετά από σύγχυση στην άμυνα της Κέρκυρας, ο Ολίσε με δυνατό πλασέ άνοιξε το σκορ. Η Κέρκυρα δεν έβρισκε χώρους και με καλά κλεισμένους τους Τσίγκα και Επστάιν δεν απειλούσε την εστία του Δασκαλάκη.

Οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλά σουτ με τους Φραγκουλάκη και Γιαλούση που όμως δεν ανησύχησαν τον Κωνσταντόπουλο.

Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 40’ για να απειλήσουν οι «Φαίακες». Μετά από σέντρα του Επστάιν, ο Γιάντσης έπιασε το σουτ, το οποίο όμως κόντραρε σε συμπαίκτη του και πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Εργοτέλη, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση η κεφαλιά του Στολτίδη πέρασε λίγο έξω.

Όπως και στο πρώτο ημίχρονο ο Εργοτέλης κατάφερε γρήγορα να πετύχει γκολ. «Δράστης» ο Βερπακόφκσις που με ωραία ατομική προσπάθεια και ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-0 στο 53’.

Στην συνέχεια ο Εργοτέλης έδωσε χώρους στην Κέρκυρα η οποία όμως δεν μπορούσε να φτάσει με αξιώσεις στην εστία του Δασκαλάκη.

Και σαν μην έφτανε αυτό οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο γκολ, όταν ο Μπούντιμιρ στο 73’ έφυγε στην πλάτη των αμυντικών της Κέρκυρας και διαμόρφωσε το 3-0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ του παιχνιδιού.



ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Γιαλούσης(57' Βίσιο), Ρομάνο, Τζούνιορ, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Ολίσε(77' Καρέλης), Σασιασβίλι, Φραγκουλάκης, Μπούντιμιρ, Βερπακόφσκις(77' Μπέτο)

Στον πάγκο: Αθανασίου, Λεάλ, Ορφανός,Αλεξόπουλος

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Ιωάννου, Στολτίδης(77' Χάμπλ), Φλαβίνιο(59' Λαμπρόπουλος), Τσίγκας, Γιάντσης(68' Δεινόπαπας), Μαϊστόροβιτς, Γκουστάβο, Επστάιν, Μάρκοβιτς, Μακρής

Στον πάγκο: Αποστολίδης,Παρασκευαΐδης,Μακρυδημήτρης, Μίχος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Μπαλτάς (Αχαΐας), Δημόπουλος (Μακεδονίας)

ΓΗΠΕΔΟ: Παγκρήτιο

Δείτε εδώ το φιλμ του αγώνα





Διονύσης Καμπάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x