Επικαιρότητα

Πρόγνωση καιρού Δευτέρας, 13 Δεκεμβρίου 2010

Από το χιόνι στη βροχή! Βροχή κατά διαστήματα στην Αττική και το μεσημέρι πιθανόν στα νότια του νομού πρόσκαιρη καταιγίδα. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ και από το απόγευμα βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Από το χιόνι στη βροχή! Βροχή κατά διαστήματα στην Αττική και το μεσημέρι πιθανόν στα νότια του νομού πρόσκαιρη καταιγίδα. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα.

Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ και από το απόγευμα βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Συννεφιά με χιονόνερο στη συμπρωτεύουσα, με χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά του νομού. Ύφεση των φαινομένων μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι αρχικά νότιοι 4 με 5 Μποφόρ. Από το μεσημέρι βορειοδυτικοί 5 με 6. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 5 βαθμούς Κελσίου.

Υπόλοιπη Ελλάδα

Συννεφιά με βροχή ή χιονόνερο στην Μακεδονία και τη Θράκη και πιθανόν καταιγίδες στα θαλάσσια παράκτια. Χιονοπτώσεις και σε πεδινές περιοχές, τοπικά ισχυρές. Ύφεση των φαινομένων μετά το μεσημέρι και από τα δυτικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Βροχές, καταιγίδες στις θαλάσσιες παράκτιες περιοχές στα Επτάνησα, Ήπειρο, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησο. Χιόνια στα ορεινά και τοπικά σε πεδινές περιοχές της Ηπείρου. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ισχυρά. Από το απόγευμα ύφεση των φαινομένων. Οι άνεμοι αρχικά δυτικοί - νοτιοδυτικοί 4 με 6 και τοπικά στο Νότιο Ιόνιο 7 με 8 Μποφόρ. Από το μεσημέρι στα βόρεια θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 5 με 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Βροχές σε Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησο και στις βορειότερες περιοχές χιονόνερο. Χιόνια στα ορεινά, σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της Κεντρικής Στερεάς και τοπικά σε πεδινές περιοχές της Θεσσαλίας. Ύφεση των φαινομένων από το βράδυ. Οι άνεμοι αρχικά νοτιοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ και τοπικά στα νότια θαλάσσια 7 με 8 Μποφόρ. Από το μεσημέρι στα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους – βορειοδυτικούς 4 με 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Βροχές και καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές στις Κυκλάδες και την Κρήτη, ενώ λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Μεγαλονήσου. Ύφεση των φαινομένων από το βράδυ. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 6 με 8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Βροχές και καταιγίδες, πιθανόν τοπικά ισχυρές στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα. Ύφεση το βράδυ. Οι άνεμοι νότιοι 5 με 7 και πρόσκαιρα στα βόρεια 8 Μποφόρ. Από το απόγευμα στα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση καιρού Τρίτης, 14 Δεκεμβρίου 2010

Συννεφιά παροδικά αυξημένη με λίγες πρόσκαιρες βροχές κατά τόπους και ασθενείς παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά, προβλέπονται γι’ αύριο Τρίτη. Πιθανότητα πρόσκαιρων καταιγίδων στις νότιες θαλάσσιες περιοχές. Οι άνεμοι δυτικοί - βορειοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. Το πρωί στα ηπειρωτικά θα επικρατήσει παγετός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x