Champions League

Σπαλέτι: «Αν προετοιμαζόμασταν όπως η Μπαρτσελόνα, θα χάναμε 18-0»

Εντυπωσιασμένος από την αγωνιστική ρουτίνα των Μπλαουγκράνα εμφανίστηκε ο προπονητής της Ίντερ.

Η κάθε ομάδα έχει τον τρόπο της και τις συνήθειές της τις οποίες αν ακολουθούσε ένας άλλος σύλλογος, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα είχε τα ίδια καλά αποτελέσματα. Κάτι τέτοιο υποστηρίζει και ο Λουτσιάνο Σπαλέτι παρακολουθώντας την καθημερινότητα της Μπαρτσελόνα.

Ο τεχνικός της Ίντερ –παραμονή της αναμέτρησης με τους Καταλανούς- μίλησε για όσα του έχουν κάνει εντύπωση σχετικά με την αποψινή αντίπαλό τους: «Στο πρώτο ματς, στο Καμπ Νου, είδα τους παίκτες της Μπαρτσελόνα να βγαίνουν για ζέσταμα 10 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα. Μάλιστα τους ρωτήσαμε αν υπάρχει στο γήπεδο εσωτερικό γυμναστήριο, αλλά δεν υπάρχει. Και όχι μόνο αυτό, αλλά οι παίκτες μου, μου είπαν πως το ίδιο απόγευμα οι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα είχαν πάρει τα παιδιά τους από το σχολείο και αμέσως μετά πήγαν με τα αυτοκίνητά τους στο γήπεδο για τον αγώνα. Αν προετοιμαζόμασταν εμείς για τα παιχνίδια έτσι, θα χάναμε 18-0!».

Ο Ιταλός προπονητής μίλησε ακόμα και για το ενδεχόμενο συμμετοχής του Μέσι στο παιχνίδι, πράγμα το οποίο –όπως είναι φυσικό- απεύχεται: «Θα προτιμούσα να μην παίξει. Όταν βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο, μετατρέπει την Μπαρτσελόνα σε μία ιδιαίτερα σκληρή, επιθετική δύναμη», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x