Stoiximan Super League

Φουλ επίθεση η ΑΕΚ

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης φέρεται να καταλήγει σε ένα άκρως επιθετικό σχήμα για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Ξάνθη απόψε στο ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ θέλει να επουλώσει τις πολλές πληγές που τις άφησε σε πολλά επίπεδα ο Νοέμβριος και ένα πρώτο βήμα θα είναι να κερδίσει σήμερα (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ για τη δωδέκατη αγωνιστική της Super League.

Μπορεί το πρωτάθλημα να μοιάζει πλέον ανέφικτος στόχος, ωστόσο η «Ένωση» καλείται να συνέλθει άμεσα για να εξαντλήσει τις πιθανότητες για τη δεύτερη θέση και φυσικά ουδείς θέλει να σκέφτεται καν να τεθεί σε κίνδυνο η παρουσία της ομάδας στην πεντάδα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης γνωρίζει πως όλα δεν λύνονται με μια νίκη, αλλά σίγουρα αυτή θα είναι ένα καλό παυσίπονο. Και για να έρθει αυτή έχει κατά νου ένα άκρως επιθετικό σχήμα. Αν και τίποτα δεν είναι βέβαιο, μιας και δεν έχουν γίνει σαφείς δοκιμές, το πιθανότερο είναι να μην αλλάξει η γνωστή διάταξη του 4-2-3-1. Όμως είναι πολύ πιθανό ο Μάνταλος να αγωνιστεί ως δεύτερο κεντρικό χαφ, στο πλευρό του Γαλανόπουλου και αντί του Άλεφ (ο Μοράν έμεινε εκτός αποστολής λόγω γαστρεντερίτιδας). Παράλληλα, ο Κλωναρίδης αναμένεται να παίξει σε ρόλο δεξιού μεσοεπιθετικού, ο Μπογέ στο αριστερό άκρο και ο Λιβάγια πίσω από τον Πόνσε. Λογικά ο Μπάρκας θα είναι στο τέρμα, με τον Χουλτ αριστερό μπακ, τους Τσιγκρίνσκι και Οικονόμου στόπερ και ίσως τον Γκάλο αντί του Μπακάκη στο δεξί άκρο.

Σε 27 αναμετρήσεις με την Ξάνθη, η ΑΕΚ ως γηπεδούχος μετρά 22 νίκες και 5 ισοπαλίες, με τελευταία απώλεια το 2012. Από τη στιγμή που η «Ένωση» επέστρεψε στη Super League, μετρά τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς με απολογισμό γκολ 12-2.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x