Champions League

Ποτσετίνο: «Κανείς δεν πίστευε σε εμάς, αλλά είμαστε στους “16”»

Ο τεχνικός της Τότεναμ δηλώνει περήφανος για την ομάδα του και απαντά σε όσους έλεγαν ότι δεν θα προκριθεί στην επόμενη φάση.

Μία ισοπαλία στο «Καμπ Νου» σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα στο Ίντερ-Αϊντχόφεν επέτρεψαν στην Τότεναμ να είναι εκείνη που θα περάσει μαζί με την Μπαρτσελόνα στη φάση των «16» του Champions League.

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο δήλωσε περήφανος για την ομάδα του και απάντησε σε όσους τους είχαν ξεγραμμένους.

«Είμαι πολύ περήφανος. Μετά την Αϊντχόφεν κανένας δεν πίστευε σε εμάς. Μιλούσαν για αδύνατη αποστολή, αλλά εδώ είμαστε, θα παίξουμε στους ‘16’. Είμαι πολύ χαρούμενος για το σύλλογο, τους οπαδούς της Τότεναμ και όλο τον κόσμο. Το να ξέρουμε ότι θα παίξουμε την επόμενη φάση στο γήπεδό μας είναι φανταστικό. Υπήρχε κόσμος που έλεγε ότι είναι αδύνατη αποστολή, αλλά εγώ όχι. Είναι σημαντικό κατόρθωμα για εμάς», ανέφερε ο τεχνικός των «Spurs».

Ο Ποτσετίνο σχολίασε το πόσο δύσκολα ήταν τα τελευταία λεπτά.

«Μας κόστισε πολύ το να διαχειριστούμε τα τελευταία λεπτά. Είναι πολύ δύσκολο. Θέλεις να σκοράρεις και να κερδίσεις, όμως αν δεχθείς γκολ χάνεις και όλα αλλάζουν. Ήταν δύσκολο να το διαχειριστούμε, όμως θεωρώ ότι έκαναν φανταστικό παιχνίδι. Το να βλέπεις τους παίκτες μας να πανηγυρίζουν με το προπονητικό τιμ και τον κόσμο ήταν φανταστική αίσθηση».

Ο Αργεντινός ρωτήθηκε και για την υπόθεση Ντεμπελέ και τη συμπεριφορά του Γάλλου.

«Δεν έχω την απαραίτητη πληροφόρηση. Σίγουρα η Μπαρτσελόνα και ο Βαλβέρδε θα ξέρουν πώς να το χειριστούν για το καλό της ομάδας, αλλά και του παίκτη. Κάθε τεχνικό τιμ έχει τους κανόνες του. Από εκεί και πέρα είναι και η ανθρώπινη πλευρά. Καθένα το χειρίζεται με τον τρόπο του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x