Stoiximan Super League

«Μπορεί τη διαφορά ο Γέντρισεκ»! (Video)

Ότι ο Έρικ Γέντρισεκ αποτελεί ελκυστική περίπτωση επιθετικού το δείχνουν οι επιδόσεις του πριν μεταγραφεί στη Σάλκε. Ότι μπορεί, με ανάλογες τέτοιες, να κάνει τη διαφορά στον Παναθηναϊκό μας το επιβεβαιώνει ένας από τους «δικούς μας ανθρώπους» εκεί. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος μίλησε στο www.sport-fm.gr για τον Σλοβάκο συμπαίκτη του και έδωσε «από πρώτο χέρι» διαβεβαιώσεις ότι μπορεί να βοηθήσει τους «πράσινους».

Ότι ο Έρικ Γέντρισεκ αποτελεί ελκυστική περίπτωση επιθετικού το δείχνουν οι επιδόσεις του πριν μεταγραφεί στη Σάλκε.

Ότι μπορεί, με ανάλογες τέτοιες, να κάνει τη διαφορά στον Παναθηναϊκό μας το επιβεβαιώνει ένας από τους «δικούς μας ανθρώπους» εκεί.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος μίλησε στο www.sport-fm.gr για τον Σλοβάκο συμπαίκτη του και έδωσε «από πρώτο χέρι» διαβεβαιώσεις ότι μπορεί να βοηθήσει τους «πράσινους».

«Έχουμε συζητήσει αρκετά με τον Γέντρισεκ για την προοπτική να έρθει στην Ελλάδα», αποκάλυψε ο νεαρός αμυντικός, επαληθεύοντας τις προχωρημένες επαφές που έχει ο Σλοβάκος με τον Παναθηναϊκό.

«Με έχει ρωτήσει εδώ και αρκετό καιρό, περίπου 15 μέρες, για όλα: Για τη χώρα, την ομάδα και γενικά τις συνθήκες που επικρατούν στο πρωτάθλημα. Εννοείται ότι τον ενθάρρυνα και ότι του είπα καλά λόγια. Ότι θα βρει μια ομάδα μεγάλη και συνθήκες ζωής εξαιρετικές».

Ο Κυριάκος εξήγησε, δε, και γιατί -κατά τη γνώμη του- ο Γέντρισεκ δεν έχει πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής φέτος: «Όντως, ο Έρικ δεν έχει παίξει πολύ φέτος, παρόλο που αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Μάγκατ. Πρέπει να σκεφτεί κανείς, όμως, πόσο δύσκολο είναι να αγωνιστείς βασικός σε μια ομάδα που έχει στην επίθεση παίκτες όπως ο Ραούλ, ο Χούντελααρ και ο Φαρφάν».

Αφού τόνισε, λοιπόν, ότι «παρόλα αυτά, πρόκειται για πολύ καλό παίκτη» και ότι «αυτό φαίνεται από τις εξαιρετικές χρονιές που είχε κάνει με την Καϊζερσλάουτερν, πριν έρθει στη Σάλκε το καλοκαίρι», κατέληξε:

«Έχει την αίσθηση του γκολ και -προερχόμενος επιπλέον από ένα σίγουρα πιο δυνατό πρωτάθλημα- νομίζω ότι μπορεί να κάνει διαφορά στον Παναθηναϊκό».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x