Stoiximan Super League

Τέλος ο Σαρακατσάνος

Με τη λύση της συνεργασίας του Αχιλλέα Σαρακατσάνου, συνεχίστηκε το «ξεσκαρτάρισμα» στο ρόστερ του Ηρακλή, αφού προηγήθηκε η απομάκρυνση του Αμπραχάμ Αλετσένου, ο οποίος λόγω τραυματισμού δεν μπόρεσε να προσφέρει.

Με τη λύση της συνεργασίας του Αχιλλέα Σαρακατσάνου, συνεχίστηκε το «ξεσκαρτάρισμα» στο ρόστερ του Ηρακλή, αφού προηγήθηκε η απομάκρυνση του Αμπραχάμ Αλετσένου, ο οποίος λόγω τραυματισμού δεν μπόρεσε να προσφέρει.

Αναλυτικά:

«Σήμερα, 29/12, λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ με τον Αχιλλέα Σαρακατσάνο. Η παρουσία του Αχιλλέα στην ομάδα υπήρξε υποδειγματική, καθώς, πέρα από την αγωνιστική συνεισφορά του, βοήθησε το ‘κυανόλευκο’ ποδοσφαιρικό τμήμα με τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά του. Του αξίζει το καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας του και όλοι στον ΗΡΑΚΛΗ του το εύχονται».

Ο 28χρονος αμυντικός, που δεν πήρε φέτος ευκαιρίες από τον Μαρίνο Ουζουνίδη βρέθηκε σήμερα στην προπόνηση της ομάδας στη Μίκρα και αποχαιρέτησε τους πρώην, πλέον, συμπαίκτες του.

Ξεκινά τρέξιμο ο Κατσαμπής

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (5/11) στο «Καραϊσκάκη», στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής.

Πλέον, οι περισσότεροι παίκτες έχουν ενσωματωθεί στην ομάδα μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων. Αύριο γυρίζει ο Σεμπάστιαν Γκαρσία, την Πρωτοχρονιά ο Πάμπλο Λίμα που, λόγω του υπερατλαντικού ταξιδιού (στην Ουρουγουάη), πήρε μερικές μέρες παραπάνω άδεια.

Πρόγραμμα στο γυμναστήριο ακολούθησε ο Τάσος Κατσαμπής, που σταδιακά θα ανεβάζει ρυθμούς, αρχής γενομένης από αύριο που θα ξεκινήσει τρέξιμο. Δύο προπονήσεις (πρωί-απόγευμα) περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Ηρακλή την Πέμπτη.

Δεν δίνει εισιτήρια η Κέρκυρα

Τον Ολυμπιακό Βόλου θα αντιμετωπίσει ο Ηρακλής στους «8» του Κυπέλλου ΟΠΑΠ, αν φυσικά ξεπεράσει το εμπόδιο της Κέρκυρας, η οποία -παρεμπιπτόντως- απάντησε αρνητικά στο αίτημα του «Γηραιού», με το οποίο ζητούσε 500 εισιτήρια για τον επαναληπτικό (12/1), με την αιτιολογία της μικρής χωρητικότητας του ΕΑΚ Κέρκυρας.

Ανακοίνωση για την ετήσια γενική συνέλευση:

Σε αίθουσα του ξενοδοχείου ‘Hyatt’ θα πραγματοποιηθεί, αύριο, Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010, στις 13:00, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, με αντικείμενο την έγκριση των αποτελεσμάτων χρήσης, αύξησης - μείωσης μετοχικού κεφαλαίου και τις λοιπές προβλεπόμενες διαδικασίες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x