Super League 2

Επιβεβαιώνει ο Μαχλάς για Μονιάκη

Την συμφωνία του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ για την μετακίνηση του Μονιάκη στους «ερυθρόλευκους» επιβεβαίωσε ο πρόεδρος των Κρητικών, Νίκος Μαχλάς μιλώντας στον Κρήτη Σπορ Fm.

Την συμφωνία του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ για την μετακίνηση του Μονιάκη στους «ερυθρόλευκους» επιβεβαίωσε ο πρόεδρος των Κρητικών, Νίκος Μαχλάς μιλώντας στον Κρήτη Σπορ Fm.

Μάλιστα, ο παίκτης βρίσκεται στα γραφεία του Ολυμπιακού για να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου του και φαίνεται πως έχει συμφωνήσει για τέσσερα χρόνια. Ο Μονιάκης θα δοθεί δανεικός μέχρι το καλοκαίρι.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ για το θέμα Μονιάκη επισήμανε:

«Με πήραν από τον Ολυμπιακό την Τετάρτη το βράδυ και με ενημέρωσαν για το ενδιαφέρον τους για τον Μονιάκη. Μάλιστα με ενημέρωσαν ότι γνώριζαν ότι είχα συμφωνήσει προφορικά με τον παίκτη για την ανανέωση του συμβολαίου του και για αυτό τον λόγο μου είπαν ότι προσφέρουν το ποσό των 100.000 ευρώ για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό».

Το τι θα γίνει από εδώ και πέρα και τον αν αποδεχτεί την οικονομική προφορά του Ολυμπιακού ο Νίκος Μαχλάς τόνισε:

«Είναι ένα θέμα που θα το δούμε τις επόμενες ώρες».

Για το γεγονός ότι ο Μονιάκης δεν υπέγραψε το συμβόλαιο που είχε στα χέρια του εδώ και περίπου 20 μέρες ο Νίκος Μαχλάς:

«Είναι καθαρά θέμα του ποδοσφαιριστή. Ο Μονιάκης από την στιγμή που δεν έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσφέραμε και το υπάρχον συμβόλαιο του έληγε δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Ο Μονιάκης είναι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής με πολλές δυνατότητες και σίγουρα μια πρόταση από τον Ολυμπιακό δεν μπορεί να μην την εξετάσει βλέποντας το μέλλον του».

Για το αν γνωρίζει κάτι για το πιθανό δανεισμό του Μονιάκη στον Πανιώνιο από τον Ολυμπιακό ο Νίκος Μαχλάς, είπε:

«Αυτό είναι θέμα καθαρά του Ολυμπιακού . Εγώ ξέρω για την πρόταση του Ολυμπιακού που με ενημέρωσαν οι άνθρωποι του. Τώρα τι θα κάνουν με τον Μονιάκη είναι δικό τους θέμα και του ποδοσφαιριστή».

Μετά την μεταγραφή του αριστερού μπακ στον Ολυμπιακό ο Νίκος Μαχλάς τόνισε πως θα γίνουν προσπάθειες να αποκτηθεί παίκτης έτσι ώστε να καλυφθεί το κενό με ενώ θα υποσχέθηκε πως θα πραγματοποιηθούν ακόμα 2 με 3 προσθήκες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x