Stoiximan Super League

Φρανκού-φονιάς!

Ήρθε από το πουθενά και τρέλανε την Τρίπολη! Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φρανκού, ο Αστέρας Τρίπολης, όχι μόνο πανηγύρισε την πρώτη, εντός έδρας νίκη του, αλλά συνέτριψε τον Εργοτέλη 3-0, φτάνοντας στην πιο ευρεία επικράτησή του τη φετινή σεζόν και πλέον, ατενίζει με (πολύ) μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. «Πράματα και θάματα» από τον 25χρονο Αργεντινό, οποίος σκόραρε δύο φορές (το ένα γκολ καλύτερο από το άλλο), ενώ ο Ουντότζι είχε ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους.

Ήρθε από το πουθενά και τρέλανε την Τρίπολη!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φρανκού, ο Αστέρας Τρίπολης, όχι μόνο πανηγύρισε την πρώτη, εντός έδρας νίκη του, αλλά συνέτριψε τον Εργοτέλη 3-0, φτάνοντας στην πιο ευρεία επικράτησή του τη φετινή σεζόν και πλέον, ατενίζει με (πολύ) μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.

«Πράματα και θάματα» από τον 25χρονο Αργεντινό, οποίος σκόραρε δύο φορές (το ένα γκολ καλύτερο από το άλλο), ενώ ο Ουντότζι είχε ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους.



Κι όμως… Γκολ!

Αν και μπήκαν ζωηρά στο ματς, Αστέρας Τρίπολης και Εργοτέλης κατέβασαν… ταχύτητα σχεδόν αμέσως.

Οι παίκτες και των δύο ομάδων δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, ωστόσο, οι Αρκάδες ευτύχησαν -έστω και σε αυτό, το άνευρο ξεκίνημα- στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησαν, με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαπεντάλεπτου, να ανοίξουν το σκορ!

Ο Καρέρα έκανε το σουτ, ο Δασκαλάκης απέκρουσε, αλλά «έστρωσε» την μπάλα στον Ουντότζι, ο οποίος -από το ύψος της μικρής περιοχής- με δυνατό σουτ, «έγραψε» το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Ο ρυθμός του ματς παρέμεινε αργός, αλλά από το 30' και μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες, ο μεν Αστέρας για να διπλασιάσει τα τέρματά του, ο δε Εργοτέλης για να ισοφαρίσει. Τίποτα από αυτά δεν έγινε, όμως και οι δύο αντίπαλοι πήγαν στα αποδυτήρια, με το σκορ στο 1-0, υπέρ των γηπεδούχων.

Φρανκού-κου!

Το δεύτερο 45λεπτο ήταν ο ορισμός της «παράστασης για έναν»!

Ο Φρανκού, ο οποίος ήταν στα… αζήτητα, πήρε τον Αστέρα από το… χέρι και τον οδήγησε στην πρώτη, εντός έδρας νίκη του και μάλιστα, στην πιο ευρεία!

Ο Αργεντινός «έγραψε» το 2-0 με εκπληκτικό σουτ στο 56' και με ένα απίθανο σκάψιμο της μπάλας στο 69' ολοκλήρωσε το προσωπικό του κρεσέντο και το θρίαμβο της ομάδας του.

Από την άλλη, οι Κρητικοί δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να θυμίσουν την ομάδα που εξέπληξε στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος και δικαιολογημένα γνώρισε αυτή τη βαριά ήττα…



Αστέρας Τρίπολης (Βαγγέλης Βλάχος): Ντεγκρά, Φυτανίδης, Ουριμπάρι, Ορόθκο, Πουλίδο, Μπαστία, Λαδάκης, Καρέρα, Ουντότζι (73' Ροζέριο), Φορτούνης (86' Μπακασέτας), Φρανκού(83' Κερ)

Στον πάγκο:Κονσεϊσάο, Μπαρτολίνι,Αργυρόπουλος, Αναστασόπουλος

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Ολίσε (58' Φραγκουλάκης), Χίμπλινγκερ, Ρουμπάκης, Μπούντιμιρ, Σασιασβίλι, Ρομάνο, Βίσιο, Βερπακόφσκις (58' Λεάλ), Σίλβα, Ορφανός (67' Μπέτο)

Στον πάγκο: Καβουσάκης, Αλεξόπουλος, Σαρρής, Κυριακίδης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Απόστολος Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Πάνου (Αιτωλοακαρνανίας), Γεωργιάδης (Κοζάνης)

ΓΗΠΕΔΟ: Αστέρα





Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x