Stoiximan Super League

Ουντότζι: «Φτάνει πια ο… ύπνος»!

Σχεδόν… λυτρωμένος από την πρώτη νίκη του Αστέρα στην Τρίπολη (επί του Εργοτέλη με 3-0) εμφανίστηκε ο Τσικόντζι Ουντότζι. Ο σκόρερ του πρώτου γκολ των Αρκάδων τόνισε μεν ότι «παραμένουμε σε δύσκολη θέση», αλλά αφού σημείωσε ότι «ήταν σαν να κοιμόμασταν μέχρι σήμερα», προειδοποίησε ότι «πλέον ξυπνήσαμε για τα καλά».

Σχεδόν… λυτρωμένος από την πρώτη νίκη του Αστέρα στην Τρίπολη (επί του Εργοτέλη με 3-0) εμφανίστηκε ο Τσικόντζι Ουντότζι.

Ο σκόρερ του πρώτου γκολ των Αρκάδων τόνισε μεν ότι «παραμένουμε σε δύσκολη θέση», αλλά αφού σημείωσε ότι «ήταν σαν να κοιμόμασταν μέχρι σήμερα», προειδοποίησε ότι «πλέον ξυπνήσαμε για τα καλά».

Ο Αφρικανός τόνισε ότι το σημερινό ματς «είναι μια πολύ καλή αρχή για μας» και εξήγησε:

«Έχουμε καλούς παίκτες και καλή ομάδα. Πιστεύαμε ότι θα νικήσουμε παρά την πολύ καλή πορεία που είχε τελευταία ο Εργοτέλης. Παρόλα αυτά, είμαστε ακόμα σε δύσκολη θέση και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Το ότι είχαμε καλά τελειώματα σήμερα μας βοήθησε σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Θεωρώ ότι έρχονται καλύτερες μέρες για τον Αστέρα. Νομίζω ότι κοιμόμασταν, αλλά τώρα ξυπνήσαμε και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x