Stoiximan Super League

«Κόκκινος διάβολος» ο Νίνης, γράφουν οι Άγγλοι

Σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Σωτήρη Νίνη υποστηρίζει αγγλική ιστοσελίδα πως έχει έρθει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν αποδεχτεί πρόταση 9.6 εκατομμυρίων λιρών (11.5 εκατ. ευρώ περίπου) για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, ο οποίος ωστόσο θα παραμείνει στους «πράσινους» για έναν χρόνο ακόμα, πριν μετακομίσει στην Αγγλία.

Σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Σωτήρη Νίνη υποστηρίζει αγγλική ιστοσελίδα πως έχει έρθει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν αποδεχτεί πρόταση 9.6 εκατομμυρίων λιρών (11.5 εκατ. ευρώ περίπου) για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, ο οποίος ωστόσο θα παραμείνει στους «πράσινους» για έναν χρόνο ακόμα, πριν μετακομίσει στην Αγγλία.

Όπως αναφέρει το “footballtransfertavern.com”, ο Άλεξ Φέργκιουσον «κέρδισε» τις Ρόμα, Ίντερ, Μίλαν και Άρσεναλ που ήθελαν επίσης τον 20χρονο χαφ, τον οποίο ο Σκωτσέζος τεχνικός παρακολουθούσε από την εποχή που ήταν 16 ετών.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x