Κώστας Νικολακόπουλος

Ένας Αβραάμ που «έλαμπε ολόκληρος»…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr πέντε κουβέντες για την επιστροφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου στον Ολυμπιακό.

• Αναφορικά με το θέμα της επιστροφής του Αβραάμ Παπαδόπουλου στον Ολυμπιακό, ας έχουμε κάτι υπόψιν μας: ο Αβραάμ ούτως η, άλλως κάποια στιγμή θα γύριζε στον Ολυμπιακό, οι πόρτες του οποίου ήταν πάντοτε ανοικτές γι΄ αυτόν. Απλά, ήρθαν έτσι οι συγκυρίες κι έγινε τώρα, αυτό που π.χ. μπορούσε να γίνει το επόμενο καλοκαίρι.

• Ήταν κάτι που το ήθελαν πολύ τόσο ο ίδιος, όσο κι ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Κι όταν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός, λέει ο λαός, ο γάμος θα γίνει! Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ανέκαθεν έτρεφε μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπο του Αβραάμ, τόσο σαν ποδοσφαιρική αξία, όσο και σαν χαρακτήρα. Ο δε έμπειρος κεντρικός αμυντικός πάντοτε είχε στο μυαλό του να γυρίσει στο σύλλογο στον οποίο αγάπησε κι αγαπήθηκε.

• Για την ακρίβεια από τότε που έφυγε, λόγω Μίτσελ, τέλη Αυγούστου του 2013, ο Αβραάμ είχε στο μυαλό του να επιστρέψει στον Ολυμπιακό! Εξ ου και όσοι τον είδαν χθες στα γραφεία του Ολυμπιακού μετά την υπογραφή του συμβολαίου του (μέχρι το καλοκαίρι και συν ένα), είχαν να λένε το ίδιο πράγμα: έλαμπε ολόκληρος, έκανε σαν μικρό παιδί…

• Για όσους δεν το ξέρουν, ο Αβραάμ, γεννημένος στη Μελβούρνη, είχε αρχίσει να «χτίζει» στην Αυστραλία τη ζωή του, την μετά ποδοσφαίρου ζωή του (κάνοντας επενδύσεις κλπ, κλπ), από το Γενάρη του 2017, όταν πήρε μεταγραφή στην Μπρίσμπεϊν Ρόαρ, με την οποία την άνοιξη του ίδιου έτους έπαιξε και στο Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας. Όταν, όμως, συζήτησε τις προάλλες με τον Ολυμπιακό, δεν το σκέφθηκε δεύτερη φορά: είπε αμέσως «ναι», στην επιστροφή στην Ελλάδα.

• Ο Αβραάμ το εννοεί όταν λέει ότι ονειρεύονταν να κρεμάσει τα παπούτσια του στον Ολυμπιακό. Όπως το εννοεί κι όταν λέει ότι θα βοηθήσει όποτε χρειαστεί την ομάδα, τόσο μέσα στο γήπεδο, όσο και στα αποδυτήρια. Όπως κι ο Μαρινάκης το εννοεί όταν λέει ότι μετά το ποδοσφαιρικό φινάλε του Αβραάμ τον περιμένει μία άλλη καριέρα στον Ολυμπιακό…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x