Γερμανία

Μόνο αν… γράψει ιστορία «σώζεται» η Νυρεμβέργη

Υποβιβασμένη θεωρούν ήδη τη Νυρεμβέργη στη Γερμανία, με τα στατιστικά να είναι εναντίον της αφού ουδέποτε τα τελευταία 28 χρόνια ομάδα της Bundesliga έχει καταφέρει να «σωθεί» με τόσο φτωχή συγκομιδή!

Η ήττα της Νυρεμβέργης από τη Χόφενχαϊμ με 2-1 σήμανε την 19η συνεχόμενη ανεπιτυχή προσπάθεια της ομάδας από την Φρανκονία στη φετινή Bundesliga. Παράλληλα, δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο την υπόθεση παραμονή, με τη Νυρεμβέργη μάλιστα να πιάνει… ιστορικό χαμηλό!

Κι αυτό γιατί, πλην της νεοφώτιστης ομάδας, καμία άλλη τα τελευταία… 28 χρόνια δεν είχε φτωχότερο απολογισμό από τους 13 πόντους σε 25 παιχνίδια. Ενώ παράλληλα, ουδέποτε ομάδα κατάφερε να αποφύγει τον υποβιβασμό σε τέτοια περίπτωση…

«Όλη η Γερμανία δεν μας υπολογίζει πλέον. Δεν υπάρχουν πολλοί ούτε και στη Νυρεμβέργη που να μας στηρίζουν. Αλλά εμείς ακόμα το πιστεύουμε», ήταν το σχόλιο του τερματοφύλακα της Νυρεμβέργης, Κρίστιαν Ματένια.

Νέο Pamestoixima.gr: Στο Μπάγερν Μονάχου – Λίβερπουλ διαλέγεις ποια ομάδα θα προκριθεί με ενισχυμένες αποδόσεις! Όροι και προϋποθέσεις.

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x