NBA

«Καρφιά» από Ροζίερ: «Αν μείνει ίδια η κατάσταση στους Σέλτικς, εγώ φεύγω»

Κάθε άλλο παρά ευχαριστημένος είναι ο Τέρι Ροζίερ με τον ρόλο που είχε φέτος στους Σέλτικς, ξεκαθαρίζοντας πως εάν η κατάσταση μείνει ίδια και την επόμενη σεζόν, τότε θα φύγει από τους «Κέλτες»!

Πολλά παράπονα είχε ο Τέρι Ροζίερ από την παρουσία στους Σέλτικς τη φετινή σεζόν και ξεκαθάρισε πως εάν παραμείνει ίδιο το πλάνο και την επόμενη, τότε θα ζητήσει να αποχωρήσει.

Μάλιστα, ο 25χρονος γκαρντ, ο οποίος μένει restricted free agent το καλοκαίρι, άφησε να εννοηθεί πως οι Κάιρι Ίρβινγκ και Γκόρντον Χέιγουορντ, που αμφότεροι ήταν υγιείς φέτος, έκαναν περισσότερο κακό στους «Κέλτες», παρά καλό. Τη φετινή χρονιά, ο Ροζίερ είχε κατά μέσο όρο 9 πόντους, 3,9 ριμπάουντ και 2,9 ασίστ.

«Μάλλον θα φύγω. Ανέχτηκα πολλά αυτή τη χρονιά και γι’ αυτό είπα αυτά που είπα στο τέλος. Σίγουρα, πάντως, δεν πρόκειται να συμμετάσχω σε κάτι παρόμοιο ξανά», δήλωσε αρχικά στο «ESPN» ο Ροζίερ σε ερώτηση για την παραμονή του στους Σέλτικς και πρόσθεσε, αφήνοντας κάποια «καρφιά»:

«Θυσίασα πολλά και ειδικά το ταλέντο μου. Δεν μπορούσα να δείξω τι μπορώ να κάνω. Προφανώς και ήμουν στη… σκιά κάποιων παικτών. Η μπάλα ήταν κυρίως στα χέρια είτε του Ίρβινγκ, είτε του Χέιγουορντ. Ένιωθα ότι ήμουν παραγκωνισμένος και περισσότερο στον πάγκο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x