Βέλγιο

Στην Άντερλεχτ ως παίκτης-προπονητής και… σούπερ ήρωας ο Κομπανί! (video)

Ως… σούπερ ήρωας επιστρέφει στην Άντερλεχτ ο Βενσάν Κομπανί, ο οποίος εξήγησε την απόφαση να ανοίξει νέα σελίδα στην καριέρα του με ένα μακροσκελές «γράμμα».

Λίγες ώρες μετά το τελευταίο του αντίο στην Μάντσεστερ Σίτι, ο Βενσάν Κομπανί ανακοίνωσε την επιστροφή του στην Άντερλεχτ, με στόχο να την επαναφέρει στην κορυφή.

Ο Βέλγος αμυντικός ανέλαβε ρόλο παίκτη-προπονητή στην ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του, επιθυμώντας -όπως αναφέρει στην μακροσκελή γραπτή δήλωση που δημοσίευσε- να φέρει αέρα… Μάντσεστερ στην βελγική πόλη.

«Το τέλος αυτή της σεζόν δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Έγινε ένα όνειρό μου πραγματικότητα εδώ. Έμαθα τόσα πολλά τα τελευταία τρία χρόνια, από έναν φανταστικό προπονητή. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ζωντάνεψε ξανά την αγάπη μου για το παιχνίδι. Είδα, συμμετείχα, ανέλυσα, αφομοίωσα, μελέτησα. Η Μάντσεστερ Σίτι παίζει το ποδόσφαιρο που θέλω να παίζω. Είναι το ποδόσφαιρο που θέλω να διδάσκω και να βλέπω να παίζεται. Θέλω να μοιραστώ τις γνώσεις μου με τις επόμενες “μωβ” γενιές. Με αυτό, θα προσθέσω λίγο… Μάντσεστερ στην καρδιά του Βελγίου. Δεν είναι “αντίο”, είναι “εις το επανιδείν”».

Με αυτά τα λόγια αποχαιρέτησε την ομάδα που πέρασε τα τελευταία έντεκα χρόνια, για να επιστρέψει στη χώρα που γεννήθηκε και την ομάδα που του έδωσε τις πρώτες ευκαιρίες να φτάσει ψηλά.

Όσο συγκινητικό ήταν το αντίο του Βενσάν Κομπανί στην Σίτι, τόσο εντυπωσιακός ήταν ο τρόπος που επέλεξε η Άντερλεχτ να παρουσιάσει αυτή τη συνεργασία.

Σε ένα «σκοτεινό» βίντεο, οι Βέλγοι παρουσιάζουν δημοσιεύματα που προμηνύουν την… καταστροφή της ομάδας για να καταλήξουν πως «ο πρίγκιπας επέστρεψε», ως ο μαχητής με τη θαρραλέα καρδιά και το μωβ αίμα.

Δείτε το απίθανο βίντεο:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x