Viral

Προπονητής νόμιζε πως συμφώνησε με τη Σάλκε, αλλά πήγε στην… 4η κατηγορία

Αυτό κι αν ήταν γκάφα…

Σε μια απίστευτη γκάφα υπέπεσε ο Πέτερ Νοϊρούρερ.

Ο Γερμανός τεχνικός νόμιζε πως είχε συμφωνήσει να αναλάβει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στη Σάλκε, αλλά τελικά το deal αφορούσε την Βάτενσαϊντ, ομάδα τέταρτης κατηγορίας!

Το στόρι έχει ως εξής: Λίγες μέρες μετά την απόλυση του Ντομένικο Τεντέσκο από τη Σάλκε, ο Νοϊρούρερ δέχτηκε τηλεφώνημα από τον Γιόζεφ Σούσενμπεργκ, ένα πρώην διοικητικό στέλεχος των «βασιλικών μπλε». «Με ρώτησε αν θέλω να τον βοηθήσω στο χτίσιμο της ομάδας και είπα αμέσως ‘είμαι μέσα’. Μου είπε πως δεν μπορεί να μου προσφέρει πολλά χρήματα και ούτε αυτό ήταν πρόβλημα για μένα», τόνισε ο Γερμανός τεχνικός.

Στην πορεία διαπίστωσε πως ο Σούσενμπεργκ δεν ήταν πλέον στέλεχος της Σάλκε, αλλά δούλευε στην Βάτενσαϊντ και η πρόταση στην οποία είχε συμφωνήσει αφορούσε στην ομάδα της τέταρτης κατηγορίας. Ο Νοϊρούρερ παρά την απογοήτευσή του, πάντως, δεν έκανε πίσω. Θέλοντας να τηρήσει το λόγο του, δέχτηκε να αναλάβει τη θέση στη Βάτενσαϊντ και να μην αφήσει ξεκρέμαστο τον άνθρωπο με τον οποίο είχε συμφωνήσει. Κι ας βρέθηκε από τα σαλόνια της Bundesliga στα αλώνια της τέταρτης κατηγορίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x