Europa League

Κατράνης στον ΣΠΟΡ FM: «Πιστεύω θα καταφέρουμε να προκριθούμε»

Την πίστη του πως ο Ατρόμητος θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση στον επαναληπτικό με την Λέγκια Βαρσοβίας, εξάφρασε ο Αλέξανδρος Κατράνης.

Την πίστη του πως ο Ατρόμητος θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση στον επαναληπτικό με την Λέγκια Βαρσοβίας, εξάφρασε ο Αλέξανδρος Κατράνης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM.

Παράλληλα, υποστήριξε πως άπαντες ήταν προετοιμασμένοι για να παίξουν αμυντικά και έδωσε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέξανδρος Κατράνης στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Παύλο Κουστέρη:

«Το να κάνεις άμυνα για 95 λεπτά είναι δύσκολο, το περιμέναμε και ξέραμε ότι παίζαμε με καλή ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι για το θετικό αποτέλεσμα.

Σίγουρα ξέραμε ότι το πρώτο μέλημά μας θα ήταν η άμυνα, διότι παίζαμε στην έδρα τους και ξέραμε ότι θα έχουν ώθηση και από τον κόσμο τους. Περιμέναμε κάτι καλύτερο στο επιθετικό κομμάτι. Ήμασταν προετοιμασμένοι για ένα παιχνίδι που θα είχε η Λέγκια το πάνω χέρι και ότι θα πιεστούμε από τον αντίπαλο. Θέλω να πω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου»
, είπε αρχικά.

Για τις επιτυχίες παρά το μικρό μπάτζετ: «Όλα ξεκινάνε από την οργάνωση που έχει η ομάδα διοικητικά, έχει από τις καλύτερες εγκαταστάσεις για προπόνηση. Τα έχουμε καταφέρει και με τα βήματα που γίνονται στις Ακαδημίες».

Για τη ρεβάνς: «Δεν ξέρω αν θα είναι δύσκολο παιχνίδι, θα μπούμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε για να πάρουμε την πρόκριση και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x