Stoiximan Super League

Έχει να «τρελάνει» πολύ κόσμο

Να λοιπόν που μετά τον Σα και τον Σεμέδο (ο οποίος όμως στάθηκε άτυχος λόγω του τραυματισμού του) και τρίτος παίκτης του Ολυμπιακού βρίσκει θέση στην Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Να λοιπόν που μετά τον Σα και τον Σεμέδο (ο οποίος όμως στάθηκε άτυχος λόγω του τραυματισμού του) και τρίτος παίκτης του Ολυμπιακού βρίσκει θέση στην Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας.

Στην πρωταθλήτρια Ευρώπης παρακαλώ, στην ομάδα που σε λίγους μήνες θα υπερασπιστεί τον τίτλο της, σε μια ομάδα που δεν είναι εύκολο να παίξεις.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Πορτογαλίας κάλεσε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και τον Ντάνιελ Ποντένσε κι αυτή είναι μια επιβράβευση του 24χρονου εξτρέμ του Ολυμπιακού για τις πολύ καλές εμφανίσεις που έκανε με Μπασάκσεχιρ στο Καραϊσκάκη και στα δύο παιχνίδια με την Κράσνονταρ.

Ο Πορτογάλος άσος των πειραιωτών διέλυσε κάθε αμυντικό πλάνο των Τούρκων και των Ρώσων και οι εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες.

Ο Σάντος έμεινε εντυπωσιασμένος από τον Ποντένσε και γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε τον κάλεσε στην Εθνική ομάδα της χώρα του, για τα παιχνίδια των Πορτογάλων με Σερβία και Λιθουανία.

Ο Ποντένσε είναι σε εκπληκτικό «φεγγάρι» και είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην πρόκριση των ερυθρόλευκων στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Σάντος βλέπει ότι ο ερυθρόλευκος εξτρέμ είναι στα πάνω του και του δίνει την ευκαιρία. Αν μη τι άλλο πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη για τον Ποντένσε, με τον Πορτογάλο άσο του Ολυμπιακού να έχει μπροστά του τεράστια ευκαιρία.

Είναι επίσης πολύ σημαντικό και για την ομάδα του λιμανιού να έχει τρεις παίκτες (γιατί θα ήταν και ο Σεμέδο στην αποστολή αν δεν είχε την άτυχη στιγμή του τραυματισμού) στο ρόστερ της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Ο Ποντένσε λοιπόν είναι σε σούπερ κατάσταση και μπορεί να «τρελάνει» κόσμο και με την φανέλα της Εθνικής Πορτογαλίας. Κρατήστε το αυτό.

Έχει τις δυνατότητες να προσφέρει πολλά και στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και δεν τον κάλεσε τυχαίο ο Σάντος.

Ο έμπειρος τεχνικός διακρίνει την ικανότητα του Ποντένσε να δημιουργήσει από τα «φτερά» της επίθεσης και του δίνει την ευκαιρία.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, ακολουθεί κι άλλος παίκτης του Ολυμπιακού που θα κάνει αίσθηση με κλήση στην Εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο λόγος φυσικά για τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, ο οποίος αναμένεται να κληθεί σύντομα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Σερβίας.

Το αξίζει και αυτός δείχνοντας από τις πρώτες του κιόλας εμφανίσεις στον Ολυμπιακό ότι έχει τις δυνατότητες να φτάσει πολύ ψηλά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x