Stoiximan Super League

«Αλλαγμένη» ΑΕΚ στην Τρίπολη

Με αρκετά νέα πρόσωπα σκοπεύει να παρατάξει ο Νίκος Κωστένογλου την ΑΕΚ στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα, σε μία προσπάθεια να πετύχει η «Ένωση» την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας αποτελούν από την Πέμπτη το βράδυ, μετά το παρ’ ολίγον θαύμα στην Τραπεζούντα, τους μεγάλους στόχους της ΑΕΚ τη φετινή σεζόν.

Οι «κιτρινόμαυροι» επέστρεψαν με καλύτερη ψυχολογία μετά την εμφάνιση στην Τουρκία και θέλουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στη Super League στην Τρίπολη, όπου σήμερα αντιμετωπίζουν τον τοπικό Αστέρα για τη 2η αγωνιστική (21:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο Νίκος Κωστένογλου αναμένεται να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, με βασικότερη όλων την αλλαγή στη διάταξη σε 4-4-1-1.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσουν ο Μπάρκας, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Παουλίνιο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι και Χουλτ.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Σιμόες και ο Γαλανόπουλος, με τον Βέρντε στο δεξί άκρο και τον Αλμπάνη στο αριστερό. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Λιβάγια και Ολιβέιρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x