Καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού ο Νειμάρ διεμήνυε ότι θέλει να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν και να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, με τον Τιάγκο Σίλβα να τονίζει ότι ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έκανε αρκετά λάθη γύρω από την υπόθεση της μεταγραφής του, ενώ διασαφήνισε ότι δεν είχε καθόλου κακές προθέσεις. Παράλληλα, τόνισε ότι ο Τούχελ βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στον Νειμάρ για να οδηγήσει τους Παριζιάνους σε νέες επιτυχίες.

«Ο Νειμάρ γνωρίζει πολύ καλά ότι έκανε λάθη αλλά δεν είχε άσχημες προθέσεις. Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και ελπίζω να έχει μια πολύ καλή σεζόν. Θα του είναι αξέχαστη καθώς η Παρί Σεν Ζερμέν συμπληρώνει 50 χρόνια ζωής».

«Ο Τούχελ πάντα εμπιστευόταν τον Νειμάρ. Ο Νεϊμάρ ήταν έτοιμος να αγωνιστεί στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος απέναντι στην Μετς. Εξαιτίας της κατάστασης που δημιουργήθηκε στην μεταγραφική αγορά, δεν έπαιξε. Όλοι στο προπονητικό επιτελείο της Παρί βασίζονται στο Νεϊμάρ και αυτό είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο. Ελπίζω ότι θα έχει καλύτερες μέρες στην Παρί. Είναι πραγματικά ευχή μου, επειδή τον γνωρίζουμε όχι μόνο ως ποδοσφαιριστή αλλά και ως άνθρωπο. Ειδικά μετά την περσινή σεζόν», σημείωσε ο Τιάγκο Σίλβα.


Επιμέλεια: Βασίλης Μιχάλης