Γαλλία

Τιάγκο Σίλβα: «Ο Νεϊμάρ γνωρίζει ότι έχει κάνει πολλά λάθη»

Την άποψή του ότι ο Νειμάρ γνωρίζει πολύ καλά ότι κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου έκανε αρκετά λάθη διατύπωσε ο Τιάγκο Σίλβα.

Καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού ο Νειμάρ διεμήνυε ότι θέλει να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν και να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, με τον Τιάγκο Σίλβα να τονίζει ότι ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έκανε αρκετά λάθη γύρω από την υπόθεση της μεταγραφής του, ενώ διασαφήνισε ότι δεν είχε καθόλου κακές προθέσεις. Παράλληλα, τόνισε ότι ο Τούχελ βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στον Νειμάρ για να οδηγήσει τους Παριζιάνους σε νέες επιτυχίες.

«Ο Νειμάρ γνωρίζει πολύ καλά ότι έκανε λάθη αλλά δεν είχε άσχημες προθέσεις. Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και ελπίζω να έχει μια πολύ καλή σεζόν. Θα του είναι αξέχαστη καθώς η Παρί Σεν Ζερμέν συμπληρώνει 50 χρόνια ζωής».

«Ο Τούχελ πάντα εμπιστευόταν τον Νειμάρ. Ο Νεϊμάρ ήταν έτοιμος να αγωνιστεί στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος απέναντι στην Μετς. Εξαιτίας της κατάστασης που δημιουργήθηκε στην μεταγραφική αγορά, δεν έπαιξε. Όλοι στο προπονητικό επιτελείο της Παρί βασίζονται στο Νεϊμάρ και αυτό είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο. Ελπίζω ότι θα έχει καλύτερες μέρες στην Παρί. Είναι πραγματικά ευχή μου, επειδή τον γνωρίζουμε όχι μόνο ως ποδοσφαιριστή αλλά και ως άνθρωπο. Ειδικά μετά την περσινή σεζόν», σημείωσε ο Τιάγκο Σίλβα.


Επιμέλεια: Βασίλης Μιχάλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x