Πόλο

Πρεμιέρα με ήττα για τη Βουλιαγμένη

Ο ΝΟΒ ηττήθηκε 10-9 από τη Γιαντράν Σπλιτ στην πρεμιέρα του 4ου ομίλου της 2ης προκριματικής φάσης του Champions League πόλο ανδρών.

Με ήττα 10-9 από την κροατική Γιαντράν Σπλιτ ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο ΝΟ Βουλιαγμένης στον 4ο όμιλο της Β’ Προκριματικής φάσης του Champions League πόλο των Ανδρών, που διεξάγεται στο Βελιγράδι. Οι «μπέμπηδες» βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το πρώτο οχτάλεπτο και δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην ανατροπή.

Πλέον, η ελληνική ομάδα χρειάζεται να κάνει το 2/2 απέναντι στην Πεΐ Ντε (14/9, 21:45) και Ερυθρό Αστέρα (15/9, 12:45) αντίστοιχα, προκειμένου να πάρει το ένα από τα δύο εισιτήρια της πρόκρισης για την επόμενη φάση. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, οι Γάλλοι επικράτησαν με 13-8 του Ερυθρού Αστέρα,.

ΝΟ Βουλιαγμένης – Γιαντράν Σπλιτ 9-10 (2-4, 1-1, 1-1, 4-4)

ΝΟ Βουλιαγμένης (Χρβόγιε Κολιάνιν): Τζωρτζάτος, Μπάσιτς 1, Καλογερόπουλος 2, Γκιουβέτσης 2, Τσαταλιός, Γούβης, Αφρουδάκης 3, Παπανικολάου Γ., Ποντικέας, Κουρούβανης Ν., Δήμου Π., Βούξεβιτς 1, Ανδρεάδης

Γιαντράν Σπλιτ: Άνιτς, Μπούριτς Ρ. 1, Ζόβιτς, Κράπιτς 1, Μπούτιτς 2, Πεΐκοβιτς, Πάουερ 1, Βρντόλιακ, Βίσκοβιτς, Ντέλιτς, Σέτκα 3, Ντούζεβιτς 2, Σούκιτς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x