Super League 2

Λεουτσάκος: «Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν περισσότερα που μας ενώνουν από αυτά που μας χωρίζουν»

Διαβάστε την δήλωση του προέδρου της Σούπερ Λίγκας 2, Λεωνίδα Λεουτσάκου, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 ετών από τον θάνατο των έξι οπαδών του ΠΑΟΚ στα Τέμπη.

Σε αυτή, ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας 2 υποστηρίζει πως πρέπει να αντιληφθούν άπαντες ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχουν περισσότερα πράγματα που μας ενώνουν από αυτά που μας χωρίζουν, ενώ αν θυμηθούμ τις αξίες του αθλήματος, τότε θα τιμάμε πραγματική την μνήμη των έξι αδικοχαμένων παιδιών.

Αναλυτικά η δήλωση του Λεωνίδα Λεουτσάκου:

“Η 4η Οκτωβρίου αποτελεί από το 1999 μέρα μνήμης και πένθους για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έξι φίλοι του ΠΑΟΚ πλήρωσαν με την ίδια τους τη ζωή τη λατρεία για την αγαπημένη τους ομάδα.

Με αφορμή τη συμπλήρωση είκοσι χρόνων από την τραγωδία των Τεμπών, σύσσωμο το ελληνικό ποδόσφαιρο τιμά τη μνήμη τους. Ανεξαρτήτως συλλογικών προτιμήσεων, ανεξαρτήτως οπαδικών χρωμάτων.

Ευχόμαστε κάποια στιγμή να αντιληφθούμε όλοι ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχουν πολλά περισσότερα που μας ενώνουν από αυτά που μας χωρίζουν. Πάθη, έντονα συναισθήματα και – δυστυχώς – μέρες οδύνης όπως η σημερινή.

Αν θυμηθούμε τις αξίες του λαοφιλεστερου αθλήματος στον κόσμο τότε θα τιμάμε πραγματικά τη μνήμη των παιδιών που χάθηκαν στα Τέμπη”.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x