Stoiximan Super League

Πολλές αλλαγές και… φιλική ήττα για τον ΟΦΗ (video)

Την ήττα με σκορ 3-2 γνώρισε ο ΟΦΗ από τον Εργοτέλη στο «Παγκρήτιο στάδιο», στο πλαίσιο φιλικού αγώνα μεταξύ των δυο ομάδων.

Οι «κιτρινόμαυροι» άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με τον Έφορντ να πλασάρει εύστοχα για το 1-0. Στο 23ο λεπτό ο διαιτητής του αγώνα έδωσε πέναλτι υπέρ των «ομιλητών», με τον Μάνο να το εκτελεί και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Καλογεράκη, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 29ο λεπτό ο Νοικοκυράκης έχασε την ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στον ΟΦΗ, με τον αντίπαλο γκολκίπερ να διώχνει τη μπάλα.

Στο 51’ ο Μανουσάκης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-1 για τον Εργοτέλη, ενώ στο 56’ ο Μπάτζιος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ουάλι.

Στο 86’ ο Ναμπί με σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε σε 2-2 για την ομάδα του Γιώργου Σίμου, όμως δυο λεπτά αργότερα ο Μπαράτα νίκησε τον Δερμιτζάκη, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

ΟΦΗ: Ουάλι, Μπολάκης, Περδίκης, Κουτρουμπής, Μπράουν, Σουρνάκης, Νοικοκυράκης, Στάικος, Ντίνας, Μάνος, Βαζ. Επίσης αγωνίστηκαν οι: Δερμιτζάκης, Μεγιάδο, Ναμπί, Κοροβέσης, Μαρινάκης, Νάστος, Σακόρ, Μακριδάκης και Φιγκεϊρέδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x