WWE

Ο wrestler που παίζει πιάνο και διαβάζει φιλοσοφία

Ο 22χρονος Tyler Bate, μίλησε στον εκ των παρουσιαστών του WWE για την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, Νίκο Ράλλη, στο Λονδίνο.

Θεωρείται -και όχι άδικα- ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα, συνολικά, στο WWE. Ο ίδιος δηλώνει, ωστόσο, πως έχει ακόμη... δουλειές στο NXT UK, πριν κάνει το μεγάλο βήμα και μετακομίσει στην Αμερική.

Ο 22χρονος Tyler Bate, ο πρώτος και νεότερος WWE United Kingdom Champion, καθώς πήρε τον τίτλο μόλις στα 19 του, πριν λίγα χρόνια, μίλησε στον εκ των παρουσιαστών του WWE για την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, Νίκο Ράλλη, στο Λονδίνο, στη διάρκεια της παρουσίασης του WWE 2K20 και... τα είπε όλα!

Από το πώς του φάνηκε ο εαυτός του στο WWE 2K20 και πώς κρίνει τις μεγάλες αλλαγές στο WWE (με το SmackDown στο Fox και το NXT να αποκτά το δικό του δίωρο στην τηλεόραση), μέχρι τι του αρέσει να κάνει στον ελεύθερό του χρόνο και ποιος είναι ο αγαπημένος του παλαιστής.

Καταρχάς, παίζεις video games;
«Δεν παίζω τόσο πολύ πια. Έπαιζα περισσότερο όταν ήμουν νεότερος. Κυρίως, βέβαια παιχνίδια με... ξύλο. Και φυσικά, τα παιχνίδια του WWE. Θυμάμαι το πρώτο που αγόρασα και... έλιωσα, ήταν το SmackDown vs. Raw, του 2004».

Πρόλαβες να παίξεις καθόλου το WWE 2K20;
«Ναι! Είναι, με διαφορά, το καλύτερο παιχνίδι επαγγελματικής πάλης που έχει βγει ποτέ! Έχει, σίγουρα, την πιο ρεαλιστική απεικόνιση του εαυτού μου (σ.σ. γέλια). Αυτοί είναι οι... εγωιστικοί λόγοι για τους οποίους μου αρέσει. Γενικά, πάντως, έχει απίθανες και πάρα πολλές λεπτομέρειες, όχι μόνο σε ό,τι έχει να κάνει με τα γραφικά, αλλά και με το gameplay, με δεκάδες διαφορετικούς συνδυασμούς κουμπιών για δεκάδες διαφορετικές κινήσεις. Ακόμη και για εμένα είναι τρομερά δύσκολο να το παίξω. Το έχω λατρέψει ήδη».

Θα σε ενδιέφερε να μετακομίσεις στην Αμερική και στο NXT;
«Είμαι πάντα ανοιχτός, σε όλες τις προτάσεις, σε όλες τις ευκαιρίες και σε όλες τις ιδέες. Προφανώς και δεν θα είχα θέμα να πάω στο NXT. Απλά, νιώθω ότι έχω να δώσω ακόμη πράγματα στο NXT UK. Δεν είναι ότι δεν είμαι έτοιμος. Είμαι έτοιμος. Απλά έχω κάποιες... δουλειές να τελειώσω εδώ, πριν πάω οπουδήποτε αλλού».

Γενικά, πώς κρίνεις τις μεγάλες αλλαγές στο WWE, με το SmackDown να πηγαίνει στο Fox και το NXT να αποκτά το δικό του δίωρο στην τηλεόραση.
«Είμαι ενθουσιασμένος με τις αλλαγές. Μέχρι στιγμής δείχνει ότι πάει καλά. Είμαι πολύ περίεργος να δω πού θα καταλήξει όλο αυτό. Ελπίζω να ενσωματωθεί και το NXT UK στο NXT και να αποκτήσουμε και εμείς ένα δίωρο ζωντανό πρόγραμμα στην τηλεόραση. Νομίζω ότι το καταπληκτικό που έχει συμβεί τώρα είναι πως το NXT, στο οποίο ανήκει, ας πούμε, το NXT UK, είναι ισάξιο πια με το Raw και το SmackDown. Είναι το τρίτο brand του WWE, ισάξιο με τα άλλα δύο και όχι κάτι που θεωρείται ως βήμα για το κάτι παραπάνω στην καριέρα σου. Το οποίο είναι πολύ ωραίο».



Πώς είναι η ζωή ενός wrestler;
«Αισθάνομαι ότι έχω δύο διαφορετικές ζωές. Κάτι σαν την Χάνα Μοντάνα (σ.σ.γέλια). Και οι δύο αυτές ζωές, όμως, συνδέονται κάπου στη μέση. Ο αθλητής του WWE είναι ένας πολυάσχολος άνθρωπος. Προσωπικά, είμαι παθιασμένος με αυτό που κάνω και θέλω πάντα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για τους θαυμαστές. Δεν είναι εύκολο. Είναι πάρα πολύ δύσκολο για την ακρίβεια. Αλλά αν σου αρέσει, τότε δεν σε νοιάζει».

Τι κάνεις στον ελεύθερό σου χρόνο;
«Στον ελεύθερό μου χρόνο μου αρέσει να παίζω πιάνο και να διαβάζω φιλοσοφία. Είμαι στη φάση τώρα, που έχω κολλήσει με το να διαβάζω βιβλία φιλοσοφίας. Μου αρέσει να μαθαίνω πράγματα συνεχώς. Όπως και νέες κινήσεις για τα σόου μου».

Αγαπημένος παλαιστής όλων των εποχών;
«Ο Κέιν ήταν ο αγαπημένος μου, για πολλούς λόγους. Φοβερός. Δεν έχουν καμία σχέση, βέβαια, οι εμφανίσεις μας, αλλά ανέκαθεν ήταν ο αγαπημένος μου. Επίσης ο Ρέι Μυστήριο και ο Ρομπ Βαν Νταμ. Αυτό είναι το Top 3 μου ας πούμε».

To WWE 2K20 κυκλοφορεί στις 22 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x