Ευρώπη

Μπλουμς στο sport-fm.gr: «Για πάντα Παναθηναϊκός»

Για τον... έρωτά του προς το «τριφύλλι» μίλησε στο sport-fm.gr ο Γιάνις Μπλουμς, ο οποίος αναφέρθηκε στην απουσία του Ολυμπιακού από την Basket League αλλά και στο αγαπημένο του freddo cappuccino.

Ερωτευμένος τώρα και για… πάντα με τον Παναθηναϊκό, δήλωσε ο Γιάνις Μπλουμς στο sport-fm.gr μετά την ήττα της Ρίγα από το Περιστέρι.

Ο 37χρονος Λετονός, ο οποίος ήταν από τους κορυφαίους των φιλοξενούμενων (11π., 3/5 τρίποντα), θυμήθηκε το πέρασμά του από τους «πράσινους» τη σεζόν 2014-15, όταν και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας.

Όπως φάνηκε και από το… μέλι που έσταξε για το πρώην κλαμπ του, όχι μόνο δεν έχει φύγει από το μυαλό του ο Παναθηναϊκός, αλλά συνεχίζει να παρακολουθεί ανελλιπώς τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις.

Ο Μπλουμς μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για το Περιστέρι, εξαίροντας τόσο τον κόσμο του, όσο και τις εγκαταστάσεις του.

Ταυτόχρονα, αναφέρθηκε και στα λιγότερα ντέρμπι «αιωνίων» που λαμβάνουν χώρα από φέτος -και τα οποία ελπίζει να αυξηθούν σύντομα-, όπως και στο πόσο του λείπει η Ελλάδα.

Αναλυτικά ο Γιάνις Μπλουμς μίλησε στο sport-fm.gr και στον Μανώλη Μουσουράκη για:

-την αναμέτρηση με το Περιστέρι και το πώς του φάνηκαν οι «κυανοκίτρινοι»: «Ήταν ένας καλός αγώνας. Νομίζω έπαιξα εναντίον του Περιστερίου το 2003, όταν αγωνιζόμουν στην Πολωνία. Στη συνέχεια, όταν πήγα στον Παναθηναϊκό, εκείνο δεν ήταν στην πρώτη κατηγορία. Θεωρώ ότι είναι μία ομάδα, καταρχάς, πολύ καλή. Οι παίκτες του ήξεραν τι να κάνουν, ακολουθούσαν το πλάνο του προπονητή. Το Περιστέρι μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα φέτος. Έχει εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υπέροχους φιλάθλους. Διασκεδάσαμε το παιχνίδι, λόγω της πολύ καλής ατμόσφαιρας».

-τη συνέχεια της Ρίγα στη διοργάνωση: «Για κάθε ομάδα το κάθε παιχνίδι στο BCL είναι σημαντικό. Μία νίκη εκτός έδρας, μετράει ως διπλή επιτυχία. Προσπαθούμε. Σήμερα, χρειαζόμασταν λίγη περισσότερη τύχη. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε στην έδρα μας».

-τον Παναθηναϊκό: «Είμαι ερωτευμένος με τον Παναθηναϊκό. Παρακολουθώ κάθε αγώνα του στην Ευρωλίγκα. Τους υποστηρίζω. Είναι η αγαπημένη μου ομάδα στην Ευρώπη. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις, αφού εδώ βίωσα τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου και γενικά διασκέδασα πολύ. Είναι τεράστια ομάδα. Εύχομαι στους ανθρώπους της τα καλύτερα για τη φετινή σεζόν. Μπορεί να μην ξεκίνησαν καλά, όμως, έχουν χαρακτήρα και ξέρω ότι θα παλεύουν το κάθε ματς. Είναι νικητές. Εύχομαι στον Παναθηναϊκό να ξανακερδίσει την Ευρωλίγκα. Είμαι Παναθηναϊκός για τώρα και για πάντα».

-το αν συζητιέται στη Λετονία η μη συμμετοχή του Ολυμπιακού στην Basket League: «Λίγο. Σίγουρα, όμως, ρωτάνε τι γίνεται. Χάσαμε τα ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού. Πλέον, αυτά υπάρχουν μόνο στην Ευρωλίγκα. Είναι σίγουρα κακό για το μπάσκετ. Ελπίζω να επιστρέψει τα επόμενα χρόνια ο Ολυμπιακός στην πρώτη κατηγορία».

-την παρουσία του στην χώρα μας: «Μου λείπει πάρα πολύ η Ελλάδα και η Αθήνα. Διασκέδασα πολύ σήμερα. Πήγα για καφέ, για freddo cappuccino! Ελπίζω απόψε να μπορέσω να επισκεφτώ και το κέντρο. Έχω υπέροχες αναμνήσεις και πολλούς φίλους εδώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x