Κύπελλο Ελλάδας

Όλοι… μέσα στον Άρη, αύριο η αποστολή για Ξάνθη

Όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές συμπεριέλαβε στην αποστολή του Άρη για το αυριανό ματς με την Ξάνθη ο Μίχαελ Ένινγκ, που θα «βγάλει» 18άδα στο γήπεδο.

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του Άρη για το παιχνίδι με την Ξάνθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Μίχαελ Ένινγκ πήρε όλους τους ποδοσφαιριστές των «κιτρινόμαυρων» στην αποστολή και θα ανακοινώσει την 18άδα του αγώνα κόντρα στους ακρίτες αύριο στο γήπεδο.

Ενημέρωση για τα εισιτήρια
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς του Κυπέλλου με την Ξάνθη.
Σήμερα, Δευτέρα, από την ARIS F.C. Boutique μέχρι τις 20:00 και αύριο, Τρίτη, από τις 10:00 και στις 15:00 από τα εκδοτήρια του γηπέδου, ενώ διατίθενται και ηλεκτρονικά από τη viva: https://www.viva.gr/tickets/sports/pae-aris/eisitiria-agonon-2019-2020/.

Τα εισιτήρια κοστίζουν:
10 ευρώ στις Θύρες 1, 2, 3, 4
15 ευρώ στις Θύρες 7, 9
30 ευρώ VIP & VVIP

* Η είσοδος για τα παιδιά ηλικίας έως 14 ετών είναι δωρεάν.
* Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ υπενθυμίζει ότι στα παιχνίδια Κυπέλλου δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.
* Για την αγορά του εισιτηρίου απαραίτητη είναι η προσκόμιση της Αστυνομικής ταυτότητας, του ΑΜΚΑ και της Κάρτας Φιλάθλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x