Europa League

Νικολακόπουλος: «Δεν αλλάζει κάτι... Χωρίς κόσμο το Ολυμπιακός-Γουλβς»

Όπως μετέδωσε ο Κώστας Νικολακόπουλος, παρά τις διεργασίες που υπάρχουν δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι και το ματς του Ολυμπιακού με τη Γουλβς θα γίνει χωρίς οπαδούς...

Τελικά, δεν αλλάζει κάτι...

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o Κώστας Νικολακόπουλος, παρά τις νέες διεργασίες μεταξύ της Κυβέρνησης και της UEFA δεν υπάρχει κάποια διαφοροποίηση, και το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Γουλβς για το Europa League θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία των οπαδών της ελληνικής ομάδας.

Θυμίζουμε ότι η σχετική ανακοίνωση της UEFA αναμενόταν από τις 18:00 το απόγευμα, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη λόγω νέων διεργασιών που υπήρχαν ανάμεσα στην ελληνική κυβέρνηση και την UEFA.

Ωστόσο ούτε η Κυβέρνηση είναι διαθέσιμη να αλλάξει την απόφασή της, ούτε και η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία να μην εναρμονίζει τις αποφάσεις –σε τέτοια ζητήματα- με εκείνες της κάθε χώρας.

Αναλυτικά η ανακοινωση:

Κατά πάγια τακτική της και ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αποφάσεις των εθνικών αρχών, η UEFA αποφάσισε να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ο αγώνας Ολυμπιακός – Γουλβς της φάσης των «16» του UEFA Europa League, που είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη 12/3/2020 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ως εκ τούτου στον αγώνα δε θα μπορούν να παρευρεθούν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, της Γουλβς και οι χορηγοί της UEFA που έχουν στην κατοχή τους εισιτήρια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x