Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Προς παραμονή ο Τσιγκρίνσκι-Ειδικότητα σε… τρελούς όπως ο Ουάρντα η ΑΕΚ»

Αισιόδοξος για την παραμονή του Τσιγκρίνσκι δήλωσε ο Κώστας Κετσετζόγλου, ενώ σχολίασε αν θα μπορούσε η ΑΕΚ να ασχοληθεί με τον Ουάρντα.

Πιο πιθανό σενάριο βλέπει την παραμονή του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στην ΑΕΚ ο Κώστας Κετσετζόγλου, όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Πιστεύω πως θα βρεθεί ο τρόπος να μείνει ο Τσιγκρίνσκι. Το θέλει η ομάδα και ο ίδιος. Δεν θέλει να συζητά για ρόλο στην ομάδα μετά το τέλος της καριέρας του, γιατί πιστεύει πως μπορεί ακόμη να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Στο οικονομικό δεν τα έχουν χαλάσει ποτέ και έχει κάνει και υποχωρήσεις όποτε χρειάστηκε», ανέφερε.

Όσο για τους Χουλτ και Κλωναρίδη είπε: «Ο Χουλτ έχει πιθανότητες να μείνει, ενώ πριν δεν είχε, ενώ ο Κλωναρίδης είναι λίγο πιο δύσκολο, γιατί ίσως θέλει να βρει κάτι άλλο. Λέγεται ότι τον θέλει ο Ουζουνίδης στον ΑΠΟΕΛ, που δίνει και καλά συμβόλαια».

Τέλος, σχολίασε την πιθανότητα να ασχοληθεί η ΑΕΚ με την περίπτωση του Αμρ Ουάρντα. «Σαν παίκτη τον Ουάρντα όλοι θα τον ήθελαν, αλλά είναι προβληματικός χαρακτήρας. Βέβαια η ΑΕΚ έχει ειδικότητα στους… τρελούς», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x