Euroleague

Παπαπέτρου: «Η νίκη είναι νίκη, πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός προσεγγίζει τα ματς όπως πρέπει, επισήμανε ότι ακόμα είναι πολύ νωρίς και στάθηκε στα πολλά λάθη που χρίζουν διόρθωσης.

Από τους διακριθέντες στη σημερινή επικράτηση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ επί της Άλμπα Βερολίνου με 110-102 ο Ιωάννης Παπαπέτρου, κλήθηκε να δώσει το… στίγμα του τόσο για τη σημερινή νίκη των «πράσινων» όσο και για το… μέλλον.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ για το restart του μπάσκετ. Είναι ωραίο να βλέπεις κάποιους φιλάθλους στο γήπεδο και ελπίζω τα πράγματα να βελτιωθούν. Όσο για το ματς, είχαμε μια κακή ήττα χθες και θέλαμε να απαντήσουμε και να παίξουμε καλύτερα σήμερα», σχολίασε αρχικά ο διεθνής φόργουορντ και αρχηγός του Παναθηναϊκού.

Και συνέχισε: «Κάναμε καλή προσπάθεια, είμαστε νέα ομάδα, με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. Όμως όλοι δίνουν το μάξιμουμ της ενέργειάς τους και προσεγγίζουν τα ματς όπως πρέπει. Βέβαια κάνουμε πολλά λάθη τα οποία πρέπει να διορθώσουμε, αλλά η νίκη είναι νίκη. Και πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Είναι πολύ νωρίς ακόμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x