Ελλάδα

Χωρίς Καλαϊτζίδη ο Άρης με Ιωνικό στο Κύπελλο

Πανέτοιμοι για την πρώτη τους επίσημη υποχρέωση οι «κίτρινοι».

Ο Άρης ξεκινά τη σεζόν του αντιμετωπίζοντας το Σάββατο (17:00) τον Ιωνικό Νίκαιας στο «Χρήστος Αγγουράκης» του Χαϊδαρίου για την 1η αγωνιστική της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μοναδικό πρόβλημα για τον Σάββα Καμπερίδη είναι η απουσία του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ο οποίος συμμετείχε σε ένα μέρος του ομαδικού προγράμματος και μετά έκανε ατομικό.

Τη 12άδα του Άρη απαρτίζουν οι εξής καλαθοσφαιριστές: Σούλερ, Σταμάτης, Σλαφτσάκης, Φλιώνης, Μιλόσεβιτς, Χαριτόπουλος, Σιδηροηλίας, Κουζέλογλου, Τσάλμερς, Νετζήπογλου, Ντραγκίτσεβιτς, ΝτεΚόζι.

Μιλώντας για την αυριανή αναμέτρηση στο www.arisbc.gr, ο προπονητής της ομάδας τόνισε: «Σε μια χρονική στιγμή, που όλες οι ομάδες δείχνουν ανέτοιμες, αρχίζουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, με τον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Ιωνικός είναι μια ομάδα ξεκάθαρα δομημένη, με βάση τη φιλοσοφία του προπονητή της. Έχει καλές αποστάσεις, όλοι οι παίκτες απειλούν από το τρίποντο, ενώ έχει δύο πολύ ικανούς χειριστές, τον Τολιόπουλο και τον Smith, οι οποίοι αποτελούν την κινητήρια δύναμή της. Η συνέπειά μας στην άμυνα, οι σωστές αποφάσεις στην επίθεση και ο περιορισμός των λαθών θα αποτελέσουν ‘κλειδί’ για την έκβαση του παιχνιδιού. Επίσης, θα πρέπει να μείνουμε ψύχραιμοι και συμπαγείς στα αναμενόμενα 'σκαμπανεβάσματα' κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης».

Κλιματιστικά SENDO. ένα κλίμα μπροστά

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x