Europa League

Δημάτος στον ΣΠΟΡ FM: «Να συνεχίσουν τουλάχιστον δύο ομάδες μετά το Δεκέμβριο στην Ευρώπη»

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΑΕΚ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για την κλήρωση των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Τα δεδομένα των κληρώσεων των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές κληρώσεις ανέλυσε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος, στον ΣΠΟΡ FM

«Ήταν μεγάλη η πρόκριση, από την άποψη της αναγκαιότητας. Για να περάσει η ΑΕΚ σε ομίλους του Europa League, πρέπει να βάλει γκολ ο Σιμόες (γέλια). Καμία ομάδα δεν προκρίθηκε ή αποκλείστηκε από την κλήρωση. Θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερη η κλήρωση», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Δημάτος στον ΣΠΟΡ FM και στον Γιάννη Καραλή.

«Ο πρώτος γύρος του Γιουρόπα Λιγκ διεξάγονται τρεις συνεχόμενες Πέμπτες και μετά άλλες τρεις συνεχόμενες Πέμπτες για το φινάλε. Θα μετρήσει η αντοχή των ομάδων, οι δυνάμεις τους, οι επιλογές και οι απουσίες που θα καλυφτούν. Είναι ένας μίνι μαραθώνιος», συνέχισε.

«Δεν είναι η καταξίωσή της ότι επέστρεψε σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης αλλά το τι θα κάνει στον όμιλο. Μπορεί να χτυπήσει 50αδα η ΑΕΚ. Με δεδομένο πως η νέα χρονιά θα είναι η πιο δύσκολη της πενταετίας, αλλά θα μπορεί από του χρόνου να μπει στις κληρώσεις στο τοπ-50 και να αφήσει πίσω της τον αποκλεισμό από τη Σεντ Ετιέν και τον έναν βαθμό που είχε τότε. Θα μπορέσει να χτίσει την βαθμολογία της ξανά», ανέφερε.

«Οι τρεις κορυφαίες ομάδες των τελευταίων ετών, δεν αρκεί η καλή παρουσία μίας ή δύο ομάδων αλλά και των τριών για να φέρουμε βαθμούς στην Ελλάδα. Για να καλύψουμε αυτή τη μεγάλη διαφορά, θα πρέπει να έχουμε αν όχι τρεις τουλάχιστον δύο ομάδες μετά τον Δεκέμβριο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις», κατέληξε.

Για το αν θα πάρει η ΑΕΚ στόπερ: «Θα έπρεπε να βγει ο Ίλια Ίβιτς αν θέλετε να μάθετε για στόπερ (σσ. γέλια)».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x