Europa League

Κετσετζόγλου: «Η ενδεκάδα… σταυρόλεξο της ΑΕΚ»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Κώστας Κετσετζόγλου.

Τα πλάνα της ΑΕΚ για τον αποψινό αγώνα με την Ζόρια στη Ζαπορίζια επιχείρησε να αναλύσει ο Κώστας Κετσετζόγλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ της ομάδας αναφέρθηκε και στην κατάσταση του Μάσιμο Καρέρα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως κατά πάσα πιθανότητα είναι αρνητικός στον κορωνοϊό.

Από εκεί και πέρα, ο Κώστας Κετσετζόγλου υπογράμμισε ότι το πρόβλημα στα πλάνα του Ιταλού προπονητή οφείλεται στο γεγονός πως απουσιάζουν δύο παίκτες-κλειδιά από την «κιτρινόμαυρη» μεσαία γραμμή.

Αναλυτικά όσα μετέφερε ο Κώστας Κετσετζόγλου στην εκπομπή «Αντεπίθεση»

Για τον Καρέρα: «Είναι καλά από όσο γνωρίζω. Περιμένουμε το νέο τεστ και υπάρχει αισιοδοξία ότι είναι αρνητικό. Το δεύτερο είναι εκείνο που θα δείξει 100%».

Για το σημερινό ματς: «Ο Κολονέλο είναι βοηθός του Καρέρα και έχει κανονικό δίπλωμα. Είναι σε επαφή με Καρέρα. Έχει δουλευτεί το πλάνο πριν από το ταξίδι. Θα δούμε μέσα στο ματς πώς θα γίνει το σχήμα της ΑΕΚ. Δεν παίζει ρόλο το όνομα μίας ομάδας, αλλά ο τρόπος με τον οποίο μπαίνει στο γήπεδο. Σημαντικό ρόλο στο όποιο σχήμα έχει να κάνει με το γεγονός ότι έχει δύο κεντρικά χαφ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x