Γαλλία

Ποτσετίνο: «Είμαι απογοητευμένος, είμαστε η Παρί και πρέπει να κερδίζουμε»

Αρκετά απογοητευμένος από την ισοπαλία απέναντι στη Σεντ Ετιέν στο ντεμπούτο του και την πτώση από την κορυφή της βαθμολογίας εμφανίστηκε ο Αργεντίνος τεχνικός.

Ντεμπούτο στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν με απώλεια βαθμών (ισοπαλία 1-1 με τη Σεντ Ετιέν) και πτώση στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, μόνο θετικό δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί για τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, μετά το τέλος του ισόπαλου με σκορ 1-1 αγώνα απέναντι στη Σεντ Ετιέν, ο νέος προπονητής των Παριζιάνων να δηλώσει απογοητευμένος: «Εννοείται πως είμαι λίγο απογοητευμένος επειδή είμαστε η Παρί Σεν Ζερμέν, οπότε πρέπει να κερδίσουμε», δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε: «Ωστόσο μετά από μόλις τρεις μέρες είχαμε λίγο χρόνο να προετοιμαστούμε. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να δουλέψουμε και πρέπει να βελτιώσουμε. Δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε, αλλά είναι σαφές ότι η Σεντ Ετιέν άξιζε αυτό το αποτέλεσμα».

Τέλος, ο 48χρονος τεχνικός τόνισε: «Είμαι ευχαριστημένος με την προσπάθεια και τη στάση των παικτών. Πρέπει να βελτιωθούμε με την μπάλα. Ήταν θετική η εμφάνιση, αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x