Stoiximan Super League

Δοκιμασίες για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, στην οποία αναμένεται να δούμε ενδιαφέροντα παιχνίδια.

Ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Βόλο στην Τούμπα και η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΛ στη Λεωφόρο ξεχωρίζουν στο σημερινό πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Οι Θεσσαλονικείς προέρχονται από δύο κακά αποτελέσματα με ΑΕΛ και Ατρόμητο, κάτι που τους… υποχρεώνει να ψάξουν τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι με τους Θεσσαλούς.

Από την πλευρά του, ο Βόλος μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου έχασε από τον Άρη, αλλά παραμένει σε απόσταση αναπνοής από τελική εξάδα των πλέι οφ.

Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος παρά τα πολλά και σημαντικά προβλήματά του, καλείται να πάρει το «τρίποντο» απέναντι στην ομάδα από τη Λάρισα.

Χωρίς έξι παίκτες στη σύνθεσή του, το «τριφύλλι» έχει δύσκολο έργο και θα προσπαθήσει να παρουσιάσει το ίδιο αποφασισμένο πρόσωπο με εκείνο της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

Τα άλλα δύο ματς της ημέρας είναι στις 17:15. Ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης και ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον ΟΦΗ στο Περιστέρι, σε δύο παιχνίδια που όλα τα αποτελέσματα είναι στον… αέρα και δεν πρέπει να προξενήσουν καμία έκπληξη.

Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής



Η επόμενη (17η) αγωνιστική


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x