BCL

Βασιλόπουλος: «Το τελευταίο που μετράει με Ρίγα είναι η τακτική»

Το Περιστέρι δεν πρέπει να χαλαρώσει ούτε δευτερόλεπτο στον «τελικό» με τη Ρίγα, σύμφωνα με τον αρχηγό των «κυανοκίτρινων».

Το Περιστέρι παίζει την Τρίτη (26/1, 19:30) τελικό για την ευρωπαϊκή του συνέχεια απέναντι στη VEF Ρίγα στη Λετονία. Οι «πρίγκηπες της Δυτικής όχθης» χρειάζονται νίκη με τουλάχιστον 4 πόντους διαφορά για να προκριθούν στην επόμενη φάση του BCL.

Στις δηλώσεις του ενόψει του παιχνιδιού, ο αρχηγός των «κυανοκίτρινων» Παναγιώτης Βασιλόπουλος, υποστήριξε πως η ελληνική ομάδα πρέπει να είναι έτοιμη να παίξει υπό πίεση για 40 λεπτά: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι που μας βρίσκει σε μια περίεργη φάση. Οι δύο ξένοι που αποκτήθηκαν (Γκουτιέρες και Γούνταρντ) δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, ο Μπουρούσης και ο Χάροου θα παίξουν χωρίς να έχουν κάνει προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες, αλλά στην τελική είναι ένα παιχνίδι όπου το τελευταίο πράγμα που έχει σημασία είναι η τακτική. Το πιο σημαντικό είναι ποιος το θέλει πιο πολύ και ποιος θα παίξει πιο σκληρά. Και το πιο σημαντικό είναι ποιος θα καταφέρει να αντιδράσει καλύτερα κάτω από την πίεση. Είναι ένα παιχνίδι που δεν έχουμε δικαίωμα να χαλαρώσουμε ούτε ένα δευτερόλεπτο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x