Europa League

Γαβαλάς: «Πρώτη νίκη της βραδιάς η παρουσία του Εμβιλά στην 11άδα»

Ο Νίκος Γαβαλάς… έβγαλε το καπέλο στο ιατρικό τιμ και τους γυμναστές του Ολυμπιακού για τον χειρισμό του Γιάν Εμβιλά και την συμμετοχή του με την PSV.

Από… αμφίβολος να αγωνιστεί, εκ των πρωταγωνιστών και μάλιστα σκόρερ του Ολυμπιακού στο χθεσινό εντυπωσιακό 4-2 απέναντι στην Αϊντχόφεν ο Γιάν Εμβιλά

Με τον Νίκο Γαβαλά να μην αφήνει ασχολίαστη την πολύ καλή δουλειά που έκαναν άπαντες σε ιατρικό επιτελείο και ομάδα αποκατάστασης των «ερυθρολεύκων» με τον Γάλλο μέσο, με αποτέλεσμα αυτός να αγωνιστεί κόντρα στους Ολλανδούς και να… διαπρέψει κάνοντας και ρεκόρ παραγωγικότητας!

«Λίγο πριν σβήσουν οι προβολείς στο Καραϊσκάκη σε μία ευρωπαϊκή βραδιά γεμάτη δυνατές στιγμές. Μία από αυτές ήταν η παρουσία του Γιαν Εμβιλά στην ενδεκάδα. Ήταν η πρώτη…νίκη της βραδιάς που απέδειξε με τον πλέον εμφατικό τρόπο τον επαγγελματισμό που υπάρχει σε κάθε «γρανάζι» της ομάδας μας. Ο γιατρός, Χρήστος Θέος και οι συνεργάτες του, Νίκος Λυκουρέσης, Παναγιώτης Σιβίλιας, Σήφης Κλειδής, Γιώργος Ζουριδάκης και Αριστείδης Χελιουδάκης, όπως και οι γυμναστές αποκατάστασης με επικεφαλής τον Χρήστο Μουρίκη έκαναν ένα μικρό θαύμα, κερδίζοντας τη μάχη με το χρόνο προκειμένου ο Εμβιλά να φωνάξει «παρών». Ότι ακολούθησε, το παρακολουθήσατε επί σκηνής…», ανέφερε η ανάρτηση του Υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο Facebook.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x