Stoiximan Super League

Άρεσε ο ΟΦΗ κόντρα στην Άντερλεχτ

Θετικό τεστ για τον ΟΦΗ κόντρα στην Άντερλεχτ, με την οποία ήρθε 1-1 σε φιλική αναμέτρηση.

Όρθιος στο φιλικό με την Άντερλεχτ ο ΟΦΗ. Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια ήρθε 1-1 με τους Βέλγους στο δεύτερο του τεστ επί ολλανδικού εδάφους, παρουσιάζοντας θετικά στοιχεία κατά διαστήματα. Το γκολ των Κρητικών σημείωσε ο Κοροβέσης στο 80ο λεπτό.

Στο πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο έως κακό, καθώς είχε ελάχιστες καλές στιγμές. Στο πρώτο μισό ουσιαστικά δεν είχε κάποια καλή φάση, ενώ ο ρυθμός δεν ήταν καλός, ενώ σε αυτό το διάστημα δεν μέτρηση τέρμα του Μπούντου λόγω οφσάιντ. Ο ΟΦΗ, ο οποίος είχε παραταχθεί με 4-2-3-1, βελτίωσε την εικόνα του στη συνέχεια και προσπάθησε να… στριμώξει την τρίτη ομάδα της Jupiler League. Στο 29’, μάλιστα, είχε καλή στιγμή με τον Ντε Γκούζμαν, ενώ απείλησε και στο 43’ με τον Καστάνιος που νικήθηκε από τον Βερμπρούγκεν σε τετ-α-τετ.

Στο δεύτερο μέρος, ο Νίκος Νιόπλιας άλλαξε το σύστημα σε 4-3-3. Λίγες και καλές ήταν οι φάσεις και στο δεύτερο μέρος, με την Άντελερχτ να ανοίγει το σκορ στο 63ο λεπτό, όταν ο Ντάουντα έφυγε στην πλάτη της άμυνας του ΟΦΗ και βρήκε δίχτυα. Ο Κοροβέσης ισοφάρισε στο 80’ με πλασέ έπειτα από όμορφο γύρισμα του Μαρινάκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x