Στοίχημα

Προγνωστικά Euroleague: Αταμάν εναντίον Ιτούδη στο... 3.45!

Προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ, με μια πολύ δυνατή επιλογή από το μεγάλο ντέρμπι στην Κωνσταντινούπολη για τη Euroleague.

Euroleague πράξη… πέμπτη για φέτος, με το πρόγραμμα της ημέρας να περιλαμβάνει ένα σπουδαίο ντέρμπι βάσει ονομάτων αλλά κυρίως λόγω της δυναμικής που έχουν οι δύο ομάδες τα τελευταία χρόνια.

Κάνε τώρα την εγγραφή σου στη stoiximan gr και πόνταρε σε ασυναγώνιστες αποδόσεις στο μεγαλύτερο ντέρμπι του τουρκικού μπάσκετ.

Η Αναντόλου Εφές υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε (20:30, Novasports 5HD). Η αλλιώς… Εργκίν Αταμάν εναντίον Δημήτρη Ιτούδη. Η back to back πρωταθλήτρια Ευρώπης, Εφές, αντιμετωπίζει τη Φενέρ που έχει το απόλυτο νικών έως τώρα στη διοργάνωση και θέλει να πάρει τα σκήπτρα εντός κι εκτός συνόρων Τουρκίας, από τη συμπολίτισσα.

Οι γηπεδούχοι απόψε, δεν έχουν κάνει ιδανικό ξεκίνημα στη φετινή Euroleague, όμως και πέρυσι δεν εντυπωσίασαν στην κανονική διάρκεια, ωστόσο, όταν άρχισαν τα δύσκολα, φώναξαν “παρών” και έφτασαν ως το τέρμα του δρόμου στο Βελιγράδι.

Δύο νίκες, δύο ήττες ο απολογισμός για την Εφές, κέρδισε τελευταία την Άλμπα Βερολίνου εντός έδρας με 78-74. Έχασε από Βαλένθια, επίσης εντός έδρας, με σκορ 91-92 και από τη Μονακό, στη Γαλλία, με 95-92 στην παράταση.

2 Δώρα* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!


*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.


Από την άλλη, η Φενέρμπαχτσε, με αλλαγές στο ρόστερ της φέτος και διαφορετική φιλοσοφία από τον έμπειρο πια, Ιτούδη, έχει πάρει τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Δυσκολεύτηκε στο δεύτερο της “διαβολοβδομάδας” που προηγήθηκε, καθώς επικράτησε της Βαλένθια με 79-77 εντός έδρας.

Μετά την ήττα του Ολυμπιακού χθες, είναι η μοναδική χωρίς αποτυχία και θα είναι σπουδαίο επίτευγμα αν διευρύνει το σερί της, στην έδρα της Αναντόλου Εφές.

Ποντάρουμε στο συνδυαστικό +4.5 χάντικαπ της Φενέρ και Over 159.5 πόντοι στο ματς σε απόδοση 3.45.

Οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες για Live Betting στην Ελλάδα!

Συνοπτικά τα προγνωστικά μπάσκετ


Αναντόλου Εφές - Φενέρμπαχτσε | Φενέρ +4.5 & Over 159.5 πόντοι (3.45)

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu