Euroleague

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Απομακρύνθηκε από την οκτάδα ο Παναθηναϊκός, πενταπλή ισοβαθμία στην κορυφή!

Ο Παναθηναϊκός μετά την τρίτη του σερί ήττα απέναντι στην Εφές έμεινε δύο νίκες μακριά από την οκτάδα, ενώ τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής έφεραν πενταπλή ισοβαθμία στην κορυφή της Ευρωλίγκας!

O Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στην Αναντολού Εφές και ηττήθηκε άνετα στην Πόλη με σκορ 88-69.

Με αυτόν τον τρόπο, οι «πράσινοι» έπεσαν στο 6-9 και στη 13η θέση, όντας πλέον δύο νίκες μακριά από την οκτάδα, κάτι που αυξάνει την κρισιμότητα του επερχόμενου ντέρμπι «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ (30/12, 21:00).

Ο «κακός χαμός» γίνεται και στην κορυφή της Ευρωλίγκας. Η Αρμάνι με επική ανατροπή νίκησε τη Μονακό 79-71, ενώ η εξαιρετική Βαλένθια επικράτησε της Μπαρτσελόνα με σκορ 84-83. Κάτι που σημαίνει, πως δημιουργήθηκε πενταπλή ισοβαθμία στην κορυφή της βαθμολογίας, με τις Φενέρ, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Μονακό και Μπασκόνια να έχουν ρεκόρ 10-5!

Στο τελευταίο ματς της ημέρας, η Ζαλγκίρις νίκησε εύκολα την Μπάγερν στο Κάουνας με σκορ 75-67, αποτέλεσμα με το οποίο ανέβηκε στο 8-7 και ισοβαθμεί ουσιαστικά με την έβδομη Εφές.

Ευρωλίγκα: Η βαθμολογία μετά τη 15η αγωνιστική

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x