Κύπελλο Ελλάδας

ΠΑΟΚ: «Καθαρή» η μαγνητική του Κουλιεράκη, αλλά συνεχίζει τις θεραπείες - Τακτική ενόψει Λαμίας

Δεν έδειξε κάτι η εξέταση του Κώστα Κουλιεράκη, ωστόσο δύσκολα θα παίξει στο πρώτο ματς Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τη Λαμία, ενώ ατομικό έκανε σήμερα (07/02) και ο Τάισον.

Συνεχίζουν την προετοιμασία τους στον ΠΑΟΚ για τον πρώτο ημιτελικό του φετινού Κυπέλλου κόντρα στη Λαμία, με την Τρίτη (07/02) να είναι ημέρα τακτικής στη Νέα Μεσημβρία.

Μετά την προθέρμανση και κάποια παιχνίδια κατοχής, οι παίκτες του «δικέφαλου του Βορρά» δούλεψαν σε διάφορους τομείς του παιχνιδιού μέσα από ασκήσεις. Παράλληλα, στο τελευταίο κομμάτι υπήρξαν κάποια ειδικά σετ ασκήσεων για τον κάθε ποδοσφαιριστή.

Σε ό,τι αφορά στο… απουσιολόγιο, τώρα, η μαγνητική του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη ήταν καθαρή. Ωστόσο, θα συνεχίσει τις θεραπείες και μόλις υποχωρήσουν οι ενοχλήσεις, τότε θα επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα, ατομικό ακολούθησε και ο Τάισον, όπως και οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Τόμας Μουργκ. Λευτέρης Λύρατζης και Γιάσμιν Κούρτιτς έκαναν ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και την πισίνα, ενώ οι Αντρέ Βιεϊρίνια και Νίκολας Κουαλιάτα έκαναν θεραπεία.

Την Τετάρτη (08/02) οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα η αποστολή θα αναχωρήσει για την Φθιιώτιδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x