Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Γι' αυτό ξεκινάει από τα 20 εκατ. για Κωνσταντέλια ο ΠΑΟΚ»

Την προσπάθεια του ΠΑΟΚ να… απομακρύνει τους ενδιαφερόμενους που προκύπτουν συνεχώς για τον Γιάννη Κωνσταντέλια εξήγησε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου. Τι είπε για το ματς με Λαμία.

Στην αναπόφευκτη διαδικασία που μπαίνει ο ΠΑΟΚ -εξαιτίας του ενδιαφέροντος που προσελκύει ο Γιάννης Κωνσταντέλιας- αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Μιλώντας στην εκπομπή των Σταύρου Χονδροθύμιου-Τάσου Νικολογιάννη (και με αφορμή την αρνητική απάντηση στη Σάλτσμπουργκ) εξήγησε ότι επιθυμία του «δικεφάλου του Βορρά» είναι να κρατήσουν και του χρόνου τον νεαρό.

Υπογράμμισε λοιπόν τη δυσκολία του να συμβεί αυτό (με τη φήμη του παίκτη να ταξιδεύει συνεχώς) και τόνισε ότι τα 20 εκατ. ευρώ που έχει θέσει ως βάση διαπραγμάτευσης η ομάδα αποσκοπούν στο να… απομακρύνουν, όσο γίνεται, τους «μνηστήρες».

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι, προανήγγειλε ελεγχόμενο rotation από πλευράς Λουτσέσκου στο ματς Κυπέλλου με τη Λαμία, με πιθανή είσοδο των Νάσμπεργκ, Σοάρες, Μπίσεσβαρ και Τόμας στην αρχική ενδεκάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x