Επικαιρότητα

Ντοκιμαντέρ για τον στοματικό έρωτα στο BBC

Το πάθημα που έγινε μάθημα, είναι μια γνωστή παροιμία του ελληνικού λαού. Το απόφθεγμα όπως φαίνεται ισχύει και σε άλλες χώρες. Η 25χρονη πορνοστάρ Τζέιμι Γουίνστοουν θα παρουσιάσει τους κινδύνους του στοματικού σεξ σε ντοκιμαντέρ που θα προβάλλει το διεθνώς αναγνωρισμένο για το είδος αυτό, BBC.

Το πάθημα που έγινε μάθημα, είναι μια γνωστή παροιμία του ελληνικού λαού.

Το απόφθεγμα όπως φαίνεται ισχύει και σε άλλες χώρες.

Η 25χρονη πορνοστάρ Τζέιμι Γουίνστοουν θα παρουσιάσει τους κινδύνους του στοματικού σεξ σε ντοκιμαντέρ που θα προβάλλει το διεθνώς αναγνωρισμένο για το είδος αυτό, BBC.

Η παρουσιάστρια, εκτός από ερωτικές ταινίες, έχει παίξει και σε βιντεοκλίπ σε σκηνή με όργια. Ξέρει καλά και από πρώτο χέρι μάλιστα, τι μπορεί να πάθει κάποια ή κάποιος που δεν προσέχει. Μάλιστα, από αυτό έχει πεθάνει και ένας πολύ καλός φίλος της Τζέιμι, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει.

Η Τζέιμι Γουίνστοουν δήλωσε πως θέλει να κάνει κάτι πιο σοβαρό στη ζωή της. Τι πιο ώριμο λοιπόν, από μία παρουσίαση ενός ντοκιμαντέρ, στους μετρ του είδους, στο BBC. Ο τίτλος του: «Είναι ασφαλές το στοματικό σεξ;» που θα μεταδώσει το βρετανικό δίκτυο αναμένεται να σαρώσει σε τηλεθέαση, αφού τα βρετανικά φύλλα ήδη το διαφημίζουν.Το επεισόδιο ανήκει στη σειρά «Επικίνδυνες Απολαύσεις» και θα αφορά μια σπάνια μορφή καρκίνου που συνδέεται με το στοματικό σεξ.

Πρόκειται για το οροφαρυγγικό καρκίνωμα των πλακωδών κυττάρων που προέρχεται από μόλυνση τύπων του HPV (κονδυλώματα).

«Ο τρόπος που προσέγγισα το θέμα ήταν πολύ ρεαλιστικός. Μίλησα με καθηγητές και γιατρούς. Μου είπαν πολλά πράγματα για τους κρυφούς κινδύνους του στοματικού έρωτα...σκοπός μας είναι να ενημερώσουμε νέα αγόρια και κορίτσια για αυτούς τους κινδύνους και για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να προστατευθούν. Πολλοί δεν ξέρουν καν τί είναι ο HPV - ούτε εγώ ήξερα όταν άρχισα να γυρίζω το ντοκιμαντέρ», δήλωσε η 25χρονη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x