Stoiximan Super League

Χαβίτο: «Μεγάλη ευκαιρία ο Ολυμπιακός»!

Τις πληροφορίες που τον φέρνουν κοντά στον Ολυμπιακό, επιβεβαίωσε με έμμεσο τρόπο ο Φρανσίσκο Χαβίτο. «Είναι μεγάλη ευκαιρία για μένα ο Ολυμπιακός, αλλά μέχρι να φτάσουμε στις υπογραφές είμαι παίκτης του Άρη», είπε ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τους «κίτρινους» και σύμφωνα με πληροφορίες έχει συμφωνήσει με τους «ερυθρόλευκους» για τριετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 1,5 εκατ. ευρώ!

Τις πληροφορίες που τον φέρνουν κοντά στον Ολυμπιακό, επιβεβαίωσε με έμμεσο τρόπο ο Φρανσίσκο Χαβίτο.

«Είναι μεγάλη ευκαιρία για μένα ο Ολυμπιακός, αλλά μέχρι να φτάσουμε στις υπογραφές είμαι παίκτης του Άρη», είπε ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τους «κίτρινους» και σύμφωνα με πληροφορίες έχει συμφωνήσει με τους «ερυθρόλευκους» για τριετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 1,5 εκατ. ευρώ!

Τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών, θέλουν τον Ολυμπιακό, μετά από εισήγηση του Βαλβέρδε, να κινείται δυναμικά για τον 27χρονο άσο και μάλιστα να απέχει ελάχιστα από το να αποσπάσει την υπογραφή του.

Στον Άρη είναι ενήμεροι αλλά και αμετακίνητοι από την πρόταση τους ενός εκατομμυρίου ευρώ -και πλέον- για τριετές συμβόλαιο με κλιμακωτές αποδοχές.

«Κάθε παίκτης θέλει να παίξει σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός», είπε ακόμη ο Χαβίτο, δείχνοντας αποφασισμένος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x