Stoiximan Super League

Γεωργιάδης… προσεχώς!

Ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Γιώργο Γεωργιάδη είναι γνωστό. Ότι έχει ξεκινήσει να εξετάζει «ζεστά» την περίπτωσή του αναμένεται να επιβεβαιωθεί τις επόμενες μέρες. Ότι έχει καταθέσει επίσημη πρόταση, ωστόσο, στη διοίκηση του Πανσερραϊκού διαψεύδεται κατηγορηματικά από την ΠΑΕ.

Ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Γιώργο Γεωργιάδη είναι γνωστό.

Ότι έχει ξεκινήσει να εξετάζει «ζεστά» την περίπτωσή του αναμένεται να επιβεβαιωθεί τις επόμενες μέρες.

Ότι έχει καταθέσει επίσημη πρόταση, ωστόσο, στη διοίκηση του Πανσερραϊκού διαψεύδεται κατηγορηματικά από την ΠΑΕ.

Η φημολογία που ξέσπασε μετά το παιχνίδι στις Σέρρες και ήθελε τη διοίκηση της ΑΕΚ να έχει απευθυνθεί επίσημα στην αντίστοιχη του Πανσερραϊκού για τον παίκτη (προσφέροντας 400.000 ευρώ+δύο δανεικούς) δεν επιβεβαιώνεται από τις τάξεις της «Ένωσης».

Αυτό, ωστόσο, δε σημαίνει σε καμία περίπτωση πως το ενδιαφέρον για το νεαρό χαφ δεν υπάρχει. Η εισήγηση του Χιμένεθ για τον Γεωργιάδη είναι θετική (παραδέχθηκε, άλλωστε και στη συνέντευξη Τύπου ότι είναι παίκτης που θα μπορούσε να τον ενδιαφέρει), ενώ και ο ίδιος ο παίκτης τη… δικαιόλογησε με τον καλύτερο τρόπο -με το φοβερό γκολ που πέτυχε.

Παρόλο, όμως, που η απόκτησή του από την ΑΕΚ θεωρείται εφικτή, είναι βέβαιο πως θα εξαρτηθεί σημαντικά από το… βαθμό διαλλακτικότητας του Πανσερραϊκού στις επαφές που θα έχουν οι δύο πλευρές προσεχώς.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x