Stoiximan Super League

«Οφείλουμε να παίζουμε πάντα για τη νίκη»

Στην ψυχολογική… ανάταση των παικτών της ΑΕΚ μετά το πρώτο τέρμα που σημείωσε ο Ίσμαελ Μπλάνκο, στάθηκε ιδιαίτερα ο Νίκος Λυμπερόπουλος μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

Στην ψυχολογική… ανάταση των παικτών της ΑΕΚ μετά το πρώτο τέρμα που σημείωσε ο Ίσμαελ Μπλάνκο, στάθηκε ιδιαίτερα ο Νίκος Λυμπερόπουλος μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανσερραϊκό (1-3).

«Αυτό το γκολ μας βοήθησε πολύ στην αρχή, κάτι το οποίο δεν είχε γίνει στο ματς με την Κέρκυρα, όπου συνολικά όλη η ομάδα έχασε αρκετές ευκαιρίες. Είναι σημαντικό για την ψυχολογία μας, να είμαστε αποτελεσματικοί και να αποφέρουν καρπούς οι προσπάθειες μας», σχολίασε ο επιθετικός της Ένωσης για το τέρμα που πέτυχε ο Αργεντινός, ανοίγοντας το δρόμο για το «τρίποντο».

Την επόμενη αγωνιστική η Ένωση αντιμετωπίζει τον Αστέρα στην Τρίπολη και σύμφωνα με τον Λυμπερόπουλο, «αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να νικήσουμε. Πρέπει να είμαστε σταθεροί και οφείλουμε να χτυπάμε και να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια, ανεξαρτήτου διοργάνωσης, είτε είναι πρωτάθλημα, είτε είναι Κύπελλο».

Τέλος, ερωτηθείς για την ψυχολογική κατάσταση στις τάξεις των παικτών, απάντησε: «Δεν μπορώ να μιλήσω για την ψυχολογική κατάσταση των συμπαικτών για το πώς θα αντιμετωπίσουν τα ματς με τον Αστέρα και τον Παναθηναϊκό. Εγώ αυτό που ξέρω, είναι ότι η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και ως μεγάλη ομάδα, οφείλει να παίζει για να κερδίζει όλα τα παιχνίδια».

Παναγιώτης Βανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x